Κωνσταντόπουλος: «Πολυεργαλείο ο Ότο, μπορεί να παίξει σε τουλάχιστον 4-5 θέσεις»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Ντίμης Κωνσταντόπουλος, με τον παλαίμαχο τερματοφύλακα και νυν προπονητή να μιλάει αναφορικά με την επικείμενη μεταγραφή του Γιόνι Ότο στον ΠΑΟΚ από τη Γουλβς, μιλώντας για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά, τις θέσεις που μπορεί να αγωνιστεί αλλά και για το ντέρμπι του Δικεφάλου με τον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ανέφερε για τον Ισπανό: «Είναι ένας παίκτης πολυεργαλείο, μπορεί να αγωνιστεί σε τέσσερις με πέντε θέσεις, μπορεί να παίξει σαν δεξί μπακ, μπορεί επίσης να αγωνιστεί σαν δεξί και αριστερό στόπερ σε τριάδα , αλλά και ως αμυντικό χαφ. Είναι ένας επιθετικογενής μπακ , μπορεί να κρατήσει το πλάτος σε μία ομάδα και να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι μιας ομάδας. Νομίζω ότι θα ταιριάξει στο ελληνικό στυλ ποδοσφαίρου, στο πάθος , στον τρόπο παιχνιδιού».

Προσθέτοντας για την παρουσία του σε Αγγλία και Ισπανία: «Έχει αγωνιστεί στα δύο κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, έχει αποκτήσει εμπειρίες, ποδοσφαιρική ανάπτυξη και από αντιπάλους και από συμπαίκτες. Δεν θα προσφέρει μόνο για τις λύσεις που μπορεί να δώσει αλλά και για τον τρόπο παιχνιδιού του. Έχει σωστές αποφάσεις, μπορεί να κρατήσει το τέμπο και τον ρυθμό.

Για το ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: «Είναι ντέρμπι κορυφής με ποιότητα και παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού, δεν είναι εύκολο να γίνουν προβλέψεις. Θα ήταν πολύ καλύτερο να γίνει με κόσμο, ωστόσο ο ΠΑΟΚ έχει ακόμα το πλεονέκτημα. Αν ο ΠΑΟΚ πιάσει ρυθμό , μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στην Ελλάδα».

Για τον τρόπο παιχνιδιού του Λουτσέσκου: «Ο Λουτσέσκου αγωνίζεται με τετράδα στην άμυνα, μπορεί να ταιριάξει στη φιλοσοφία του για τις θέσεις που αγωνίζεται και μπορεί να του δώσει επιπλέον λύσεις την ώρα του αγώνα στον προπονητή του».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.