Κωνσταντόπουλος: «Ο τερματοφύλακας της ομάδας μου έστελνε emoji στο 2-0 αλλά του είπα ότι θα γυρίσει ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-3 της Αμπερντίν επί σκωτσέζικου εδάφους εκεί όπου βρίσκεται ο Ντίμης Κωνσταντόπουλος προπονητής τερματοφυλάκων της Έιρ Γιουνάιτεντ, ο οποίος μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Αμπερντίν αλλά και τα μηνύματα που του έστελνε ο τερματοφύλακας της ομάδας του.

Αρχικά για την αναμέτρηση ανέφερε: «Ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ποιότητα παικτών αλλά δεν ήταν εύκολο όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Το γκολ το πρώτο προήλθε από ένα παιδικό λάθος της άμυνας, αλλά κέρδισε η καλύτερη ομάδα του γηπέδου. Η Αμπερντίν στο πρώτο ημίχρονο προσπάθησε να παίξει με μακρινές μπαλιές και να εκμεταλλευτεί τις καιρικές συνθήκες».

Ενώ πρόσθεσε για το αν περίμενε την ανατροπή: «Ο ένας τερματοφύλακας στην ομάδα μας , μου έστελνε μηνύματα στο 2-0 με φατσούλες, αλλά του είχα πει ότι θα βγει 2-3, γιατί ο ΠΑΟΚ μετά το γκολ του Ντεσπόντοφ πήρε ψυχολογία , ανέβηκε στο γήπεδο κέρδισε μέτρα και ήταν η φυσική εξέλιξη της αναμέτρησης».

Όσο για τον Κωνσταντέλια, σημείωσε: «Τοπ ταλέντο και το θέμα είναι να δουλευτεί σωστά και να μην συμβεί ότι με πολλά νεαρά ταλέντα που νομίζουν από τον περίγυρο τους ότι θα γίνουν ο Μέσι, να είναι προσγειωμένοι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.