Κωνσταντόπουλος: «Κωνσταντέλιας-Κουλιεράκης μπορούν καριέρα στο εξωτερικό»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Για τους λόγους που οδήγησαν τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και τα ταλέντα που θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό μίλησε ο Ντίμι Κωνσταντόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το πρωτάθλημα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είχε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες που έκανε λίγα λάθη. Έφτασε στο πρωτάθλημα λόγω της διάρκειας στη απόδοση του, έπαιξε ωραία ποδόσφαιρο και αναπτυσσόταν σωστά. Αν στην Αγγλία πει κάποιος παίκτης ότι είναι κουρασμένος, θα γελάνε μαζί του. Ξέρεις πόσο παιχνίδια μπορείς να κάνεις στο μάξιμουμ. Όταν έχεις ένα καλό ρόστερ και μπορείς να κάνεις ροτέισον δεν μπορείς να μιλάς για κούραση. Αυτή είναι η δουλειά των παικτών. Είναι η κουλτούρα και η νοοτροπία στην Ελλάδα. Αν πάρεις τους παίκτες του ΠΑΟΚ και τους βάλεις σε ομάδα της Τσάμπιονσπιρ δεν θα διαμαρτύρονται για κούραση. Είναι προς τιμή του Λουτσέσκου γιατί φέτος έδειξε ότι έχει πλάνο, δεν ήταν εύκολο να το πετύχει».

Για το ποιοι παίκτες θα έπαιζαν στο εξωτερικό: «Από θέμα ταλέντου θα επέλεγα τον Κωνσταντέλια, που μπορεί να παίξει στο καλύτερο πρωτάθλημα. Έχει την ικανότητα, την πνευματική αντίληψη, ξέρει πότε να δώσει την μπάλα και πως να κρατήσει δυνάμεις. Ο Κουλιεράκης έχει τα προσόντα και την ηρεμία στα παιχνίδια, έχει αριστερό πόδι και αυτό είναι δύσκολο να βρεθεί. Αυτοί οι δυο θα μπορούσαν να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Φυσικά, ο Κοτάρσκι είναι επένδυση για κάθε σύλλογο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.