Κωνσταντής Παγώνης για ΑΕ Κρήνης: Ο κόσμος ξαναγύρισε στο γήπεδο

Metrosport Team26 Οκτωβρίου 2023

Η ΑΕ Κρήνης έκανε καλή αρχή στο Πρωτάθλημα της Β κατηγορίας έχοντας σε δύο αγώνες, δύο νίκες. Ο πρόεδρος της ΑΕ Κρήνης Κωνσταντής Παγώνης για την ομάδα του επισήμανε: «Είμαστε ικανοποιημένοι από το πως εξελίχθηκε η προετοιμασία μας και το δέσιμο των παικτών.

 Είμαστε μια καινούργια ομάδα, ένα νεανικό σύνολο με όλα τα παιδιά από την γύρω περιοχή. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ξέρουμε. Κοιτάμε τα παιχνίδια ένα, ένα να τα απολαμβάνουμε και τα αποτελέσματα θα έρθουν. Θέλουμε να δώσουμε χρόνο σε παιδιά 16, 17 19 ετών έχοντας ένα μέσο όρο ηλικίας τρομερά μικρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε ελπίδα στα παιδιά του τόπου μας να ανδρωθούν και να παίξουν ποδόσφαιρο».

 Για τον όμιλο τόνισε: «Πολλές ομάδες είναι δυνατές και θα διεκδικήσουν την άνοδο. Εμείς πιστεύουμε στα δικά μας παιδιά. 

Η επιτυχία για εμάς είναι ότι έχουμε τις ακαδημίες μας και επανήλθε η λειτουργικότητα του γηπέδου. Από κει που ήμασταν σε μια περίοδο παρακμής και το βλέπουμε και από τα αποτελέσματα και από την ψυχολογία της ομάδας γενικότερα, είμαστε σε ακμή. 

Ο κόσμος ξαναγύρισε στο γήπεδο, η κερκίδα γεμίζει ακόμη και στις προπονήσεις και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό. Η επιτυχία για εμάς ήδη έχει ξεκινήσει. Μακάρι και να ανεβούμε, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι από το πως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα μέχρι στιγμής. Στόχος είναι όλο αυτό να μεγαλώνει.

 Η Κρήνη είναι μια ανοιχτή αγκαλιά και θέλουμε να αποτελέσει ένα σκαλοπάτι για τα νέα παιδιά για κάτι καλύτερο». 

Τι θα μετρήσει για την άνοδο; «Η ομάδα που θα έχει διάρκεια θα τα καταφέρει αλλά θα κριθεί και στα ντέρμπι. Θα μπορούσε ο όμιλος μας είναι όμιλος Α1 καθώς έχει πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον». 

Ο πρόεδρος της ΑΕ Κρήνης έκανε αναφορά και στον προπονητή της Γιώργο Μύρτσο ο οποίος στηρίζει τους νέους και την όλη προσπάθεια προσθέτοντας: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τον Μάιο θα χαμογελάμε ακόμη πιο πολύ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.