Κωνσταντινούπολη-Η επίσκεψη στην μπουτίκ της Γαλατά: «Παντού φανέλες Όσιμεν» (PICS, VIDS)

Metrosport Team24 Σεπτεμβρίου 2024

Η αποστολή του ομίλου Metromedia σάς βάζει σε mood της αυριανής αναμέτρησης για την πρεμιέρα του League Phase του Europa League μεταξύ της Γαλατάσαραϊ και του ΠΑΟΚ και για την ακρίβεια σε μπουτίκ της Γαλατά...

Οι Γιώργος Καστάνης και Γιώργος Ζαΐρης επισκέφθηκαν μπουτίκ του τουρκικού συλλόγου, όπου δεσπόζει αναμφίβολα η φανέλα του Όσιμεν, η οποία μάλιστα πέρα από την αυθεντική και επίσημη φανέλα του συλλόγου, έχει ήδη κυκλοφορήσει και σε άλλα σχέδια ρουχισμού. 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Εξάλλου, είναι το μεγάλο και ηχηρό όνομα των Τούρκων, μεταξύ των άλλων, μεταγραφή, η οποία συζητήθηκε αν μη τι άλλο, όχι μόνο στην Τουρκία, αλλά και στην Ευρώπη. «Παντού φανέλες Όσιμεν... Σπουδαία μεταγραφή, άρα προσπαθούν να το εκμεταλλευτούν», είπε μεταξύ των άλλων ο Γιώργος Ζαΐρης.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από λίγο, το metrosport.gr κατέγραψε σχετικό θέμα για τον Νιγηριανό επιθετικό σε συνάρτηση με τον ΠΑΟΚ. Κοστίζει όσο «όλος ο ΠΑΟΚ»… + ακόμη 7 εκατομμύρια ευρώ!

Από εκεί και πέρα, αξίζει να σημειωθεί ότι ο κάθε φίλαθλος ή επισκέπτης μπορεί να βρει σχετικά προϊόντα με τη Γαλατά, όπως μεταξύ άλλων και καπελάκια με το όνομα του Ικάρντι, επίσης σπουδαίο όνομα για τους Τούρκους. Κασκόλ, σουβενίρ και ότι μπορεί να φανταστεί ο καθένας...

  • Μπορείτε να δείτε εικόνες και VIDEOS από την επίσκεψη των απεσταλμένων του ομίλου Metromedia:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.