Κωνσταντίνου: «Πίστωση χρόνου μέχρι τη διακοπή στον Αλόνσο»

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Κωνσταντίνου, με τον παλαίμαχο άσο του Παναθηναϊκού να μιλάει αναφορικά με την εικόνα των Πρασίνων, την πίστωση χρόνου στον Ντέγκο Αλόνσο, αλλά και τις κινήσεις που πρέπει να κάνουν οι παίκτες για τη βελτίωση της εικόνας τους.

Αρχικά στην τοποθέτηση του, σημείωσε: 

«Εμείς οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές που έχουμε παίξει επί σειρά ετών στην ομάδα στεναχωριόμαστε με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στον αγωνιστικό χώρο, προβληματίζει με την εικόνα της στο πρώτο ημίχρονο, προσπαθεί να αλλάξει το αποτέλεσμα στο δεύτερο ημίχρονο. Ο Αλόνσο χρειάζεται πίστωση χρόνου μέχρι τη διακοπή, έχει καλούς παίκτες, έκανε καλές μεταγραφές , αλλά δεν τους είχε διαθέσιμους στην προετοιμασία και πρέπει να δείξουν και οι ίδιοι ότι αξίζουν».

Για τους παίκτες τόνισε:

 «Δεν είναι μόνο ο προπονητής που πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες αλλά και οι ποδοσφαιριστές που μου κάνει εντύπωση πως δεν έχουν πάει μία ώρα πριν την προπόνηση να μιλήσουν μεταξύ τους, χωρίς παρουσία παραγόντων και να δουν τι φταίει για την εικόνα της ομάδας και να το διορθώσουν».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.