Κωνσταντίνος Κουλιεράκης: Πρόταση «μαμούθ» από τη Βόλφσμπουργκ στον ΠΑΟΚ

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον ΠΑΟΚ σε ότι αφορά τα μεταγραφικά, μία μέρα μετά από τον εφιαλτικό αποκλεισμό. Πρόταση «μαμούθ» από τη Βόλφσμπουργκ, η οποία έκανε πρόταση στον ΠΑΟΚ, ύψους 15 εκατ. ευρώ, με τα μπόνους (12 εκ. ευρώ στην ουσία εγγυημένα), προκειμένου να πείσουν τους πρωταθλητές Ελλάδος να παραχωρήσουν τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη. Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, οι διαπραγματεύσεις και οι αποφάσεις δεν είχαν καμία σχέση με τον αποκλεισμό από το Champions League!


Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η μεταγραφή θα γίνει και θα επικυρωθεί ουσιαστικά μετά από τα play off του Europa League. Άρα, επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ έχει πάρει την απόφαση να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι οι «λύκοι» από τη Γερμανία κατέθεσαν υψηλότερη οικονομικά πρόταση, από εκείνη της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό.

Υπενθυμίζεται, μάλιστα, ότι οι «αετοί» είχαν ασχοληθεί εκτενώς με την περίπτωσή του «Κούλιε» από τον περασμένο Γενάρη και μετά την πώληση του Πάτσο στην Παρί Σεν Ζερμέν έδειχναν αποφασισμένοι να πληρώσουν 11 εκατ. ευρώ, συν 4 σε μπόνους για να τον αγοράσουν από τον ΠΑΟΚ. Ωστόσο, τα δεδομένα πλέον αλλάζουν, όχι όσον αφορά την απόφαση της μεταγραφής, αλλά τον προορισμό του κεντρικού αμυντικού από τα Χανιά, που χθες κόντρα στους Σουηδούς της Μάλμε έβαλε γκολάρα.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει συν τοις άλλοις να καταγραφεί ότι ο ΠΑΟΚ θα διατηρήσει και ποσοστό μεταπώλησης για τη μεταγραφή.

Επίσης, προστίθεται στο ρεπορτάζ ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και της Βόλφσμπουργκ με τον παίκτη, έλαβαν χώρα πριν από τις «μάχες» του ΠΑΟΚ με τη Μάλμε.

Τα δάκρυα του «Κούλιε»

Μετά το φινάλε του ματς με τη Μάλμε, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, ο οποίος σημείωσε ένα εκπληκτικό τέρμα στην κανονική διάρκεια, δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε συμβεί και με πόσο άδικο τρόπο χάθηκε αυτή η πρόκριση για την ομάδα του.

Όταν ο διαιτητής σφύριξε για τελευταία φορά βρέθηκε καθισμένος στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε σε κλάματα. Και δεν ήταν ο μόνος αφού και ο Ραχμάν Μπάμπα ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο, οι πιστοί ακόλουθοι της ομάδας, αν και στεναχωρημένοι για την εξέλιξη του παιχνιδιού, χειροκρότησαν τους παίκτες για την προσπάθεια τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.