Κωνσταντινίδης: «Θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και θα φτάσουμε εκεί που μας αξίζει»

Metrosport Team18 Μαΐου 2024

Με αυτοπεποίθηση και σωστή νοοτροπία μπορούσε να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του Άρη και να στεφθούμε πρωταθλητές, δήλωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA, ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Παντελής Κωνσταντινίδης. 

"Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Είναι το τελευταίο ματς της χρονιάς, είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κρίνεται το πρωτάθλημα. Για μας είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να συμβεί, το έχουμε ανάγκη σαν ομάδα, προπονητές και ποδοσφαιριστές. Το έχει ανάγκη και ο κόσμος. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν πολύ καλό αντίπαλο, καλά οργανωμένο με καλούς ποδοσφαιριστές. Σίγουρα θα γίνει ένα δυνατό ματς".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται εδώ και αν περίμενε αυτή την αντεπίθεση μετά την ισοπαλία με τη Λαμία: "Για εμάς δεν είναι αντεπίθεση. Κάναμε ένα μέτριο ματς με τη Λαμία. Έχουμε μάθει στην Ελλάδα να βαφτίζουμε τα παιχνίδια εκ του αποτελέσματος. Δε νομίζω ότι μιλάμε για αντεπίθεση.

Είχαμε τρία σερί ματς στην έδρα μας που θέλαμε να κερδίσουμε απέναντι σε δύσκολους αντιπάλους. Βέβαια το να μιλάμε για δύσκολους αντιπάλους, όταν όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στα playoffs είναι δυνατές. Πήγαμε πολύ καλά. Κάθε ματς μας έδινε μεγαλύτερη ώθηση για να φτάσουμε εδώ που είμαστε. Μένει ένα ματς για το πρωτάθλημα".

Για το αν θυμάται είτε ως μέλος του τεχνικού επιτελείου είτε ως ποδοσφαιριστής τέτοιο φινάλε πρωταθλήματος: "Είναι πάρα πολύ συγκλονιστικό. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που δύο ομάδες διεκδικούσαν το πρωτάθλημα στην τελευταία αγωνιστική. Είναι συναρπαστικό αυτό που έγινε. Νομίζω ότι και ο κόσμος το ευχαριστήθηκε πάρα πολύ, δίνει ομορφιά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ελπίζω τα πρωταθλήματα να είναι εξίσου όμορφα και πολλές ομάδες να προσπαθούν να κερδίσουν το πρωτάθλημα. Είναι σημαντικό για όλους, κυρίως για το ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί έτσι δυναμώνουν όλες οι ομάδες".

Για το αν περίμεναν στην αρχή της χρονιάς να φτάσουν σε αυτή τη θέση: "Η χρονιά δεν ξεκίνησε με αυτή τη λογική. Ήταν να πάμε αγώνα με αγώνα και να δούμε που θα μας οδηγήσει. Νομίζω ότι η λογική αυτή ήταν σωστή, όπως τη διαχειριστήκαμε, αφού διεκδικήσαμε το πρωτάθλημα μέχρι το φινάλε. Ίσως ενδόμυχα υπήρχε στο μυαλό μας, αλλά κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε".

Για τον Άρη: "Είναι μια καλή ομάδα, πολύ καλά οργανωμένη. Στα playoffs, με όλο το σεβασμό στη Λαμία, αν θεωρήσουμε ότι είναι αδύνατη, οι υπόλοιπες ομάδες είναι δυνατές. Είναι δύσκολο να κερδίζεις, να παίρνεις βαθμούς. Το ίδιο ισχύει και για το αυριανό ματς που θέλουμε να ξεπεράσουμε για να φτάσουμε στον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, αλλά θεωρώ ότι θα παρουσιαστούμε πανέτοιμοι για να φτάσουμε στο τέλος όπως μας αξίζει".

Για το αν αλλάζει κάτι στο αυριανό ντέρμπι το διακύβευμα που υπάρχει: "Δεν αλλάζει κάτι. Είναι άλλο ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι. Θα μπορούσε να ήταν με τον Ολυμπιακό με την ΑΕΚ. Δεν αλλάζει κάτι. Είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας".

Για τα στοιχεία που πρέπει να έχει η ομάδα στο Βικελίδης: "Αυτοπεποίθηση. Να πάμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και σωστή νοοτροπία για να ξεπεράσουμε το αυριανό εμπόδιο".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.