Κωνσταντινίδης: «Must win το παιχνίδι με την Πλζεν- Μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team24 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης μιλώντας για τη σημερινή ευρωπαϊκή αναμέτρηση των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν και τόσο πόσο καίριας σημασίας είναι να πετύχουν την πρώτη τους νίκη. Παράλληλα, έκανε τη δική του εκτίμηση και για την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: «Παρακολουθώ τον ΠΑΟΚ, είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Βλέπω με ενδιαφέρον σχεδόν κάθε παιχνίδι. Έχει σταθερή πορεία και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη. Φέτος, δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ευρώπη και όπως είπε ο Λουτσέσκου και στη συνέντευξη Τύπου, σήμερα είναι απαραίτητη η νίκη. Είναι must win αν θέλει να έχει ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Αυτά τα παιχνίδια έχει δείξει πως τα παίρνει ο ΠΑΟΚ, οπότε πιστεύω πως και σήμερα θα δούμε κάτι αντίστοιχο».

Για το αν είναι απαραίτητη η σημερινή νίκη κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν: «Αν κερδίσει σήμερα, εννοείται πως μπορεί να διεκδικήσει τη πρόκριση. Τα τελευταία χρόνια ο Δικέφαλος του Βορρά αυτά τα παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πήγαινε και έπαιρνε πάντα ένα θετικό αποτέλεσμα. Αν κερδίσει σήμερα, μετά μπορεί να κερδίσει και τα μεγάλα παιχνίδια, γιατί και η Μάντστεστερ αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλό φεγγάρι, μπορεί να χάσει από τον οποιοδήποτε. Στα μεγάλα παιχνίδια που έρχονται, ο ΠΑΟΚ έχει δείξει ότι μπορεί να τα πάει καλά. Και ο προπονητής του ξέρει να διαχειρίζεται τέτοια παιχνίδια. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα, θα ήθελα και εγώ να κάνω ένα μεγάλο ταξίδι να τον δω».

Για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να κάνει το back to back στο πρωτάθλημα: «Το παν είναι η διαχείριση, γιατί είναι πολλά τα παιχνίδια, και αυτό ξέρει να το κάνει πολύ καλά ο Λουτσέσκου. Επίσης, η ομάδα έχει δείξει ότι διαθέτει το mentality όπως και την ταυτότητα. Το πιο σημαντικό στον ΠΑΟΚ είναι πως παρά τα άσχημα αποτελέσματα αυτό το γκρουπ έχει φτιαχτεί για να ανταπεξέλθει και να επιστρέφει από τα άσχημα αποτελέσματα. Όπως έκανε και πέρυσι μετά την ισοπαλία στην Λαμία».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.