Κωνσταντινίδης: «Έπρεπε να σκοράρουμε στις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε»

Γιώργος Καστάνης27 Οκτωβρίου 2024

Στις ευκαιρίες που έχασε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League στάθηκε ο Παντελής Κωνσταντινίδης στη συνέντευξη τύπου. 

Ο βοηθός προπονητής του ΠΑΟΚ, ο Παντελής Κωνσταντινίδης στις δηλώσεις του, είπε: «Όταν έχεις τις ευκαιρίες πρέπει να τις τελειώνεις. Εμείς είχαμε 4- 5 ευκαιρίες για να τελειώσουμε το ματς, δεν τις εκμεταλλευτήκαμε και χάσαμε το παιχνίδι. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι και οι αντίπαλοι έχουν ποιότητα. Δεν πρέπει να συζητάμε για το μέταλλο της ομάδας. Πρέπει να εστιάσουμε στο γεγονός ότι δεν τελειώνουμε τις φάσεις που δημιουργούμε. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα.

Μπορούμε να κάνουμε και να λέμε πολλά. Η αστοχία. Η ατυχία. Ήταν το δοκάρι του Κωνσταντέλια. Ήταν όλα μαζί. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει και να κερδίσουμε».

- Από την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας μείνατε ευχαριστημένοι; «Ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε μεγάλες ευκαιρίες εκτός από τα γκολ που πέτυχε. Ο ΟΦΗ δεν δημιούργησε ευκαιρίες, κέρδισε και αυτό το γεγονός θα πρέπει να μας προβληματίσει περισσότερο. Δεν χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό το κομμάτι, της λειτουργίας των ακραίων παικτών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.