Κωνσταντινίδης: «Αν χρειαστεί ξανά στο μέλλον, θα αλλάξουμε πάλι σχηματισμό»

Κώστας Πετρωτός26 Οκτωβρίου 2024

Ο συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου που μαζί με τον Πάολο Καστορίνα θα αναλάβουν να κοουτσάρουν στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, απόντος του τιμωρημένου Ρουμάνου τεχνικού μίλησε στη NOVA με αφορμή το παιχνίδι με τους Κρητικούς και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι πανέτοιμος για τον στόχο της κατάκτησης των τριών βαθμών, ενώ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι της Πέμπτης εστιάζοντας στην αλλαγή διάταξης στο τελευταίο κομμάτι του,

Αναλυτικά, όσα είπε:

Για το τι έχει κρατήσει από τα ματς με ΑΕΚ και Πλζεν: «Όλα τα ματς είναι δύσκολα και απαιτητικά, το ίδιο και αυτό με τον ΟΦΗ και τα επόμενα. Όσο περνάνε οι αγωνιστικές, οι ομάδες είναι πιο φορμαρισμένες και πιο έτοιμες, βρίσκουν τον ρυθμό τους. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος και προσηλωμένος κάθε ομάδα μπορεί να σου δημιουργήσει πρόβλημα και να χάσεις βαθμούς, οπότε δεν μπορούμε εύκολα να μιλάμε για παιχνίδια που μπορείς να αντιμετωπίζεις με χαλαρότητα γιατί θα το πληρώσεις»

Για την προβληματική εικόνα του ΠΑΟΚ στην πρώτη ώρα του αγώνα με την Πλζεν: «Δεν έχει να κάνει με συγκέντρωση, σίγουρα και ο αντίπαλος παίζει ποδόσφαιρο. Δεν μιλώ για τον συγκεκριμένο ότι έκανε κάτι ιδιαίτερο. Στο πρώτο μέρος κάναμε λάθος τοποθετήσεις και προσωπικά λάθη, σε κάποια σημεία του αγώνα δεν λειτουργήσαμε σωστά και σε εκείνα τα σημεία δεν είχαμε την συγκέντρωση, όχι γενικά στο ματς. Χάσαμε την σωστή ενέργεια και απόφαση σε συγκεριμένες στιγμές στο ματς και μας στοίχισαν αρκετά. Στο δεύτερο μέρος, πόλλά από αυτά λύθηκαν και ήταν άλλη η εικόνα».

Για το σχήμα με δύο επιθετικούς και το αν το σκέφτονται για επόμενα ματς: «Δεν ψάχνουμε κάτι συγκεκριμένο, πολλές φορές πρέπει να σκέφτεσαι τι απαιτεί ο αγώνας και τι απαιτεί η στιγμή. Δεν είναι απαραίτητο πάντα να σκέφτεσαι έναν σχηματισμό, έχει να κάνει με την στιγμή. Ίσως προκύψει στο μέλλον ξανά».

Για το ροτέισον: «Είναι θέμα πολλών παραμέτρων. Πώς είναι η ομάδα, τι χρειάζεται μία δεδομένη στιγμή, έχει να κάνει και με τον αντίπαλο που πρέπει να σκεφτεις. Δεν είναι ούτε απόλυτο, ούτε δεδομένο ότι θα γίνεται πάντα ροτέσιον. Αν γίνεται δεν σημαίνει ότι έχουμε πάρα πολλούς παίκτες ή αν δεν γίνεται ότι δεν έχουμε. Κάθε στιγμή να το αναλύουμε αν πρέπει να κάνουμε πολύ, λίγο ή καθόλου»

Για το ματς με τον ΟΦΗ: «Είμαστε πολύ έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ, αντιμετωπίζουμε έναν αντίπαλο που σπανίως θα έρθει σην Τούμπα να κλειστεί, αντίθετα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, να βλέπω ομάδες να προσπαθούν να δημιοιυργήσουν για να πάρουν το αποτέλεσμα και όχι να περιμένουν να τους έρθει το αποτέλεσμα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι εύκολο, είμαστε πανέτοιμοι, η ομάδα θα ανταποκριθεί άψογα και θα επιδιώξουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Θα ήθελα να δω ένα παιχνίδι που θα κάνουμε πολύ υψηλές εντάσεις και δεν θα ήθελα να δω ενέργειες που δεν θα έρθουν με σωστή ανάλυση των στιγμών».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.