Κωνσταντινέας για Κασσελάκη: «Ούτε η μάνα του Μητσοτάκη περίμενε να βγει Πρωθυπουργός»

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Πέτρος Κωνσταντινέας , εκφράζοντας ανοιχτά τη στήριξή του στον νεοεκλεγή πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσσελάκη. 
Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95,5: «Δεν είναι το θέμα αν πανηγυρίζει ο Κασσελάκης και ο Κωνσταντινέας. Το θέμα είναι να πανηγυρίζει ο κόσμος με την αντιπολίτευση και τα έργα που θα κάνει αυτή την επόμενη ημέρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και όλα τα κόμματα είναι οργανισμοί, αν από το 36% φτάσαμε κάτω από το 20%, σημαίνει ότι κάναμε και εμείς λάθη. Στόχος μας είναι να φύγει η εσωστρέφεια. Δεν είναι κονκλάβιο, είναι ένα κόμμα ανοιχτό. Αυτό έδειξε η ψηφοφορία του κόσμου».

Για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα μπορέσει κάποια στιγμή να αναλάβει τα ηνία της χώρας: «Περίμενε κανείς να γίνει ποτέ ο Μητσοτάκης πρωθυπουργός, εδώ δεν τον περίμενε η μάνα του. Η Μαρίκα είχε κάνει αυτή τη δήλωση».

Για το αν η ελληνική κοινωνία μπορεί να δεχθεί έναν πρόεδρο σαν τον Στέφανο Κασσελάκη:  «Ο ελληνικός κόσμος έχει δείξει δείγματα προόδου, θα το δείξει και στη συνέχεια. Τι είμαστε αλά καρτ Ευρωπαίοι; Πρέπει να σεβόμαστε τη κάθε ιδιαιτερότητα του κάθε ανθρώπου». 

Για τις δηλώσεις του περί κατάργησης στρατιωτικής θητείας: «Ο Κασσελάκης είπε πως για τη στρατηγική θητεία, πρέπει να έχουν ένα κίνητρο οι νέοι. Όχι να χάνουν ένα χρόνο από τη ζωή τους αλλά θα πρέπει να μαθαίνουν και κάτι, δηλαδή να υπάρχουν ενασχολήσεις και να υπάρχει πρακτικό κομμάτι. Το είπε και ο Αποστολάκης αυτό, ο ναύαρχος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.