Κωνσταντέλιας: «Καμιά φορά όταν σε βρίζουν ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου»

Γιώργος Ζαΐρης04 Αυγούστου 2023

Αποστολή στο Ισραήλ : Γιώργος Ζαΐρης

Αν μη τι άλλο ένα από τα πρόσωπα του αγώνα. Τα πιο κεντρικά. Ένα δικό του γκολ, ένα που δημιούργησε με εντυπωσιακό τρόπο και όλα αυτά ερχόμενος από τον πάγκο. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση στη νίκη - πρόκριση του ΠΑΟΚ επί της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ και μετά το πέρας της αναμέτρησης μίλησε στο Metrosport.gr για την ευρωπαϊκή βραδιά του Δικεφάλου αλλά και τον ίδιο.

Τα συναισθήματα του και οι σκέψεις του όταν έβλεπε τον αγώνα από τον πάγκο, αν ένιωσε ότι... συστήθηκε στην Ευρώπη αλλά και την επόμενη δοκιμασία για το Conference League στην έδρα της Χάιντουκ Σπλιτ.

  • Γιάννη, πώς σου φάνηκε το παιχνίδι απ΄ έξω όταν ήσουν στον πάγκο και πώς λειτούργησες όταν μπήκες;

«Απ έξω φαινόταν καταιγιστικός ο ρυθμός, ότι μας πιέζουν αρκετά, αλλά αμυνόμασταν πολύ καλά και έβλεπα και εγώ και όλοι απ΄ έξω ότι υπήρχαν αρκετοί χώροι για να βγούμε στην αντεπίθεση. Και αυτό μπήκα και έκανα, φύγαμε δύο φορές στην αντεπίθεση και σκοράραμε δις».

  • Πέρυσι μάθαμε στην Ελλάδα ποιος είναι ο Γιάννης Κωνσταντέλιας. Αισθάνεσαι ότι είναι η πρώτη βραδιά που μαθαίνει και η Ευρώπη;

«Δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια. Εγώ μπαίνω μέσα στο γήπεδο με την σκέψη να το χαίρομαι, όπως έχω ξαναπεί, και όποιος θέλει ας με γνωρίζει και όποιος θέλει όχι».

  • Την άλλη εβδομάδα πάτε επίσης σε μία δύσκολη έδρα. Είναι χαρά, είναι πρόκληση;

«Το βλέπω σαν χαρά και καμιά φορά όταν σε βρίζουν ανεβαίνει και η αυτοπεποίθησή σου. Μπορώ να πω ότι το βλέπουμε σαν πρόκληση».

  • Ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που θέλει την μπάλα στα πόδια, σήμερα (σ.σ. χθες) δοκιμαστήκατε σε παθητικό ρόλο για πολλή ώρα λόγω της αποβολής. Είναι και αυτό κέρδος;

«Από όλα κερδίζει και από το παθητικό στυλ, να τρέχεις να καλύπτεις περισσότερους τους χώρους, από όλα μαθαίνεις. Ήταν μάθημα που συνδυάστηκε με νίκη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.