Κολτσίδας: «Χρειάζονται επαναστατικές λύσεις για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα»

Metrosport Team02 Φεβρουαρίου 2023

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος άσος του Αρη, Γιώργος Κολτσίδας, και μίλησε για τον οπαδισμό στην Ελλάδα με αφορμή τη δολοφονία του Αλκη, πρότεινε επαναστατικές λύσεις ενώ εξήγησε γιατί θα κατέβει στον πολιτικό στίβο.

Μεταξύ άλλων όσα ανέφερε:

«Δεν περίμενα ποτέ να πάω σε τρισάγιο ενός 19χρονου παιδιού. Είναι στη γειτονιά μου και είναι κάτι που με ταρακούνησε και με συγκλόνισε. Για μένα δεν έχει να κάνει με οπαδισμό, είναι μια δολοφονική ενέργεια και μάλιστα οργανωμένη. Το να φοβούνται παιδιά να φορέσουν φανέλες της ομάδας τους, είναι σημεία των καιρών και πρέπει όλοι μας να τα καταδικάσουμε. Αν ήταν με τα χέρια θα έλεγα πως πήγαν να μαλώσουν για τις ομάδες. Εδώ πήγαν με τσεκούρια, πράγμα που σημαίνει πως ήταν οργανωμένο. 

Πρέπει να σκύψουν όλοι σε αυτό το πρωτάθλημα, οι ομάδες και όλοι μας. Οι ομάδες μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα από αυτά που κάνουν. Οι ομάδες πρέπει να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται σε διοικητικό επίπεδο και να απομονώσουν το κακό. Το βλέπω υποκριτικό να λένε οι ομάδες πως θα κάνουν κάτι εκ των υστερών. Χρειάζονται επαναστατικές λύσεις. Κάντε ένα παιχνίδι των δύο ομάδων, ΠΑΟΚ και Αρη, βάλτε φιλάθλους των δύο ομάδων μέσα στο γήπεδο και να δούμε τι θα γίνει.

Πολλές φορές δεν πάμε να λύσουμε το πρόβλημα, αλλά προτιμούμε να απέχουμε. Μιλάμε για αθλητισμό και όχι για πολεμική σύρραξη» τόνισε.

Για την απόφαση του να κατέβει στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με τον Ζέρβα: «Μου έγινε μια τιμητική πρόταση από τον Δήμαρχο και ήταν σε καιρό που δεν είχα στο μυαλό μου. Εψαξα για να δω αν θα μπορούσα να το κάνω, μετά από ώριμη σκέψη θεώρησα πως θα πρέπει να συμμετέχω σε αυτή τη διαδικασία».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.