Κολωνός: Ο εισαγγελέας παραπέμπει σε δίκη 18 νέους κατηγορούμενους για τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Πρόταση-φωτιά από τον εισαγγελέα για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό.

Ζήτησε από το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο να δικαστούν 18 νέοι κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που κατά περίπτωση δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη ή που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και κατά περίπτωση για το αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων.

Την παράταση της προσωρινής κράτησης όσων έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ζητά ο εισαγγελέας Χρήστος Ντζούρας. Παράλληλα ο εισαγγελικός λειτουργός ζητά την παραπομπή σε δίκη όλων των κατηγορουμένων για τη δεύτερη δικογραφία που αφορά στη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης από τον Κολωνό, συνολικά 18 πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Απρίλιο στην πρώτη δίκη για την υπόθεση το δικαστήριο είχε επιβάλλει τότε στον Ηλία Μίχο ισόβια για το βιασμό της 12χρονης και επιπλέον κάθειρξη 27 ετών για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου, για μαστροπεία αλλά και για παράνομη κατοχή όπλων, όπως και χρηματική ποινή ύψους 4.100 ευρώ.

Στην ίδια απόφαση είχε κριθεί ένοχος για τα αδικήματα της διακεκριμένης μαστροπείας και της παιδικής πορνογραφίας ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» και επιπλέον του επιβλήθηκε πρόστιμο 2.500 ευρώ. Πρόκειται για συνταξιούχο ναυτικό, ο οποίος έκλεινε τα ραντεβού της φρίκης στην ανήλικη και σύμφωνα με τη δικογραφία προέτρεπε το παιδί να έρχεται σε σεξουαλική επαφή έναντι αμοιβής με δήθεν φίλους του και την προωθούσε στην πορνεία «ανεβάζοντας» γυμνές φωτογραφίες της σε διαδικτυακή σελίδα.

Η μητέρα του παιδιού στην ίδια απόφαση είχε βρεθεί εκτός φυλακής και κρίθηκε ένοχη μόνο για το πλημμέλημα της εκβίασης σε βάρος της πρώην συζύγου του Ηλία Μίχου και αθωώθηκε με την πλειοψηφία των ενόρκων από τα κακουργήματα της μαστροπεία σε βάρος της ίδιας της κόρης της αλλά και για πορνογραφία. Έχει ασκηθεί έφεση και έτσι θα δικαστεί ξανά για το αδίκημα της μαστροπείας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.