Κολωνός-Η μεγάλη ανατροπή: «Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2024

Σοκαριστική αποκάλυψη ήρθε στο «φως» για τη φρικτή υπόθεση βιασμού της 16χρονης από 44χρονο στον Κολωνό, ο οποίος περνά σε λίγο την πόρτα του ανακριτή. Ο κατηγορούμενος, από την πλευρά του, πάντως, αρνείται την κατηγορία του βιασμού...

Ο εφιάλτης της ανήλικης, που διήρκησε δύο μήνες, έλαβε τέλος, όταν ανέφερε όσα πέρασε στα χέρια του 44χρονου, τον πατέρα της. Η ανήλικη κατήγγειλε ότι δεχόταν απειλές από τον 44χρονο – πατέρα του πρώην φίλου της - ώστε να υποκύψει στις αρρωστημένες ορέξεις του. Μάλιστα, ο 44χρονος έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει τον εαυτό του ως καρκινοπαθή, ώστε να τον… λυπηθεί.

«Του έλεγα συνέχεια "γιατί το κάνεις αυτό; Γιατί με βασανίζεις; Γιατί μου κάνεις κακό;". Και εκείνος μου απάντησε "Κάν' το, ειδάλλως θα πάθουν κακό οι δικοί σου. Θα σας κάψω τα σπίτια, θα σκοτώσω τον πατέρα και την αδερφή σου"», ήταν μερικές από τις απειλές που δεχόταν η 16χρονη, προκειμένου να ενδώσει.

Όταν τον παρακαλούσε να σταματήσει, εκείνος της έλεγε «"πέντε λεπτά… να το κάνω και φεύγουμε". Ύστερα έλεγε ότι δεν έκανε κάτι και ότι είναι η φαντασία μου. Πήγαινε να με βγάλει τρελή. Ότι τα φανταζόμουν».

Η μεγάλη ανατροπή

Ο 44χρονος κατηγορούμενος, που σήμερα θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή προσπάθησε να τα «ρίξει» στην 16χρονη, κατηγορώντας της πως αυτή ήθελε σχέση μαζί του. Για να αποδείξει τους ισχυρισμούς του, εμφάνισε στις Αρχές μηνύματα sms, στα οποία η κοπέλα φέρεται να του ζητούσε να προχωρήσουν τη σχέση τους. 

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το LiveNews, δύο ημέρες πριν τη σύλληψη του 44χρονου, φέρεται να έστησε παγίδα στο κορίτσι, με τη συμμετοχή... του γιου του και πρώην φίλου της. Όπως φαίνεται σε βίντεο – ντοκουμέντο της εκπομπής, έστειλε τον γιο του και την κοπέλα του να ασκήσουν πίεση στην 16χρονη και όπως ισχυρίζεται η ίδια, της πήραν το κινητό και έστειλαν το επίμαχο μήνυμα από το κινητό της...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.