Κολωνός: Η κίνηση του 44χρονου που οδήγησε στη σύλληψή του

Metrosport Team26 Αυγούστου 2024

Προθεσμία για να απολογηθεί ζήτησε και έλαβε ο 44χρονος που κατηγορείται για τον βιασμό της 16χρονης στον Κολωνό.

Ο συλληφθείς, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την 16χρονη φίλη του γιου του, αναμένεται να απολογηθεί την Τρίτη (27/8), τόσο για την κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης όσο και για τις απειλές που φέρεται να είχε εξαπολύσει εναντίον της.

Όπως κατήγγειλε ο πατέρας της ανήλικης, ο 44χρονος τη βίασε, μέσα στο αυτοκίνητό του σε οικόπεδο στην περιοχή του Κολωνού, τουλάχιστον 10 φορές υπό καθεστώς απειλών και εκβιασμών, από τον περασμένο Ιούνιο μέχρι πριν λίγες μέρες. 

Κατά πληροφορίες, ο 44χρονος, που γνώριζε την ανήλικη μέσω του γιου του, εθεάθη να περνά με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της 16χρονης, το βράδυ της Πέμπτης, με τους αστυνομικούς που τον παρακολουθούσαν, να του ζητούν να σταματήσει για έλεγχο.

Ο 44χρονος προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά είχε περικυκλωθεί από αστυνομικούς που είχε σπεύσει και συνελήφθη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η νεαρή εξετάστηκε στο «Σπίτι του Παιδιού», παρουσία παιδοψυχολόγου, με την εξέταση να επιβεβαιώνει την καταγγελία, ενώ θα γίνουν και συγκριτικές εργαστηριακές εξετάσεις DNA σε ρούχα της 16χρονης και του συλληφθέντα.

Σε έρευνα στο σπίτι του στο Περιστέρι βρέθηκε και κατασχέθηκε ηλεκτρονικός υπολογιστής που εξετάζεται στα εργαστήρια, όπως και το κινητό του τηλέφωνο. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.