Κολομβιανοί δημοσιογράφοι: «Απαιτούμε την τιμωρία του Εμιλιάνο Μαρτίνες»!

Metrosport Team12 Σεπτεμβρίου 2024

Την παραδειγματική τιμωρία του Εμιλιάνο Μαρτίνες απαιτούν οι Κολομβιανοί δημοσιογράφοι! Για ποιον λόγο η ACORD COLOMBIA ζητά την τιμωρία του Αργεντινού γκολκίπερ;

Ανακοίνωση με την οποία απαιτεί την τιμωρία του Εμιλιάνο Μαρτίνες από τη FIFA εξέδωσε η Ένωση Κολομβιανών Δημοσιογράφων, ACORD COLOMBIA. Όμως για ποιον λόγο προχώρησε σ’ αυτή την κίνησή της;

Η Εθνική ομάδα της Αργεντινής αντιμετώπισε την αντίστοιχη της Κολομβίας, η οποία επικράτησε με 2-1 της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2026. Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες ήταν εκνευρισμένος για την εκτός έδρας ήττα της «ασλπισελέστε» και επιτέθηκε σ’ έναν κάμεραμαν ο οποίος προσπάθησε να τον προσεγγίσει.

Είναι χαρακτηριστικό πως η κίνηση του Αργεντινού γκολκίπερ να επιτεθεί στον εικονολήπτη καταγράφηκε σε βίντεο, στο οποίο στηρίχθηκε ως αποδεικτικό στοιχείο για να εκδώσει τη σχετική ανακοίνωση η ACORD COLOMBIA και να ζητήσει την τιμωρία του Μαρτίνες από τη FIFA.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται σχετικά:

«Η ACORD COLOMBIA απορρίπτει κατηγορηματικά την πράξη επιθετικότητας εναντίον ενός εικονολήπτη.

Πρόκειται για επίθεση στην ελευθερία της έκφρασης που δεν αποδέχεται το σωματείο μας. Η ACORD, ως η αθλητική δημοσιογραφική αρχή της χώρας, απαιτεί από την FIFA να επιβάλει μια υποδειγματική τιμωρία κατά του κ. Εμιλιάνο Ντιμπού Μαρτίνες, ο οποίος δεν αποτελεί παράδειγμα για τις νέες γενιές».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.