Ο ΠΑΟΚ Β' κόλλησε στο «Χ» με τη Βέροια

Δημήτρης Καλαϊτζής13 Απριλίου 2023

Ο ΠΑΟΚ Β δεν έδωσε συνέχεια στις νίκες μετά το διπλό στην Καρδίτσα, καθώς αν και προηγήθηκε, δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο της Βέροιας, μένοντας στο ισόπαλο 1-1, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 16ης αγωνιστικής της Super League 2. 

Στα του αγώνα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία σημειώθηκε στο 13ο λεπτό, με το σουτ του Κωττά να περνάει ελάχιστα έξω. Δέκα λεπτά μετά, ο Δικέφαλος απείλησε ξανά, αυτή τη φορά με τον Χατζηστραβό, όμως ο γκολκίπερ της Βέροιας φώναξε παρών.

Η πίεση των παικτών του ΠΑΟΚ απέδωσε καρπούς στο 65΄ με τον Μπράντονιτς να βάζει σε θέση οδηγού την ομάδα του. Ωστόσο, η χαρά των γηπεδούχων κράτησε μόλις τέσσερα λεπτά, καθώς η Βέροια ισοφάρισε σε 1-1 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπουόλι. Την παράβαση έκανε ο Μιχαηλίδης.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Κωττάς, Μιχαηλίδης, Τσαούσης, Κιτσάκης (71′ Τσοπούρογλου), Γιαξής (46′ Μπράντοντις), Ουεντραόγκο, Δαρέλας, Χατζηστραβός (88′ Κουλούρης), Σπυράκος, Πανίδης (46′ Γρόσδης). 

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Ντουμάνης, Κολλαράς, Καψάλης, Μανωλιούδης, Μπλέτσας (70′ Μασούρας), Μπουκουβάλας, Μπελεβώνης (78′ Κασέμι), Γιουκούδης (88′ Μουχάλης), Ιωάννου (70′ Ελευθεριάδης), Μπουόλι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.