Κολιός και Νούλα νικητές στα 10χλμ στον 12o Διεθνή Ημιμαραθώνιο

Παναγιώτα Χαλκιά19 Οκτωβρίου 2024

O Νέστορας Κολιός και η Ματίνα Νούλα έκοψαν πρώτοι το νήμα στη διαδρομή των 10χλμ στον 12 Διεθνή Ημιμαραθώνιο που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

Ο Έλληνες αθλητής τερμάτισε σε 32.12, δεύτερος ήταν ο Καλογερόπουλος Γιάννης με 33.30  και τρίτος ο Κοντάρεφ Νικολά με 33.50. Αντίστοιχα στις γυναίκες, η Ματίνα Νούλα βελτίωσε το ατομικο της ρεκορ με 34.5, τη δεύτερη θέση πήρε η Κατερίνα Κουτλή με 36.39 και την τρίτη η Άννα-Μαρία Γκράτσια με 39.24. 


Η Ματίνα Νούλα ήταν εντυπωσιασμένη απο τη νεα διαδρομή και τον κόσμο που υπήρχε πέριξ της διαδρομής: "Μου άρεσε πολύ η νέα διαδρομή ήταν ωραία. Είχε κάποια ανηφορικά κομματια αλλά δεν σε επηρέαζαν στο ρυθμό. Μπορεί να μην είχε θέα τη θάλασσα αλλά το κοινό ήταν πιο ενεργό καθώς υπήρχε κόσμος στα μπαλκόνια, παιδάκια να χειροκροτούν δεξιά και αριστερά. Επόμενος στόχος είναι ο Μαραθώνιος, εκεί στοχευω, εδώ μπήκα κυρίως προπονητικά"

Από την πλευρά του, ο Νέστορας Κόλλιός υποστήριξε ότι η διαδρομή ήταν εξαιρετική πάρα τις μικρές ανηφόρες που υπήρχαν και τόνισε ότι στοχεύει στο ρεκόρ διαδρομής στη διαδρομή της Αθήνας.

"Η διαδρομή ήταν εξαιρετική, είχε κάποιες ανηφόρες που σε δυσκολευαν να βρεις ρυθμό αλλά δεν με ενόχλησε τόσο. Είμαι ικανοποιημένος με το χρόνο, κράτησα ένα τέμπο, μετά το άλλαξα και πήγε πολύ καλά. Επόμενος στόχος είναι ο Μαραθώνιος της Αθήνας, όπου θα τρέξω στα 5χλμ και θα προσπαθήσω να κάνω το ρεκόρ διαδρομής".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.