Κόλκος για Λητή: «Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός»

Χρήστος Λιάπης22 Σεπτεμβρίου 2024

Καλή αρχή στο Πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας για τον Μακεδονικό Λητής καθώς με ανατροπή στο σκορ στις καθυστερήσεις, επικράτησε του Αίαντα Ευόσμου με 2-1.
Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Κώστας Κόλκος καθώς με τα δύο γκολ που πέτυχε έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.
Μετά τον αγώνα τόνισε: «Ήταν ενα δύσκολο παιχνίδι.
Αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Αίαντα που ήταν ένας άξιος αντίπαλος.
Παρόλο που είχαμε εμείς τις ευκαιρίες κατάφερε να προηγηθεί, πράγμα το οποίο μας πείσμωσε και εκεί βγάλαμε την πίστη και την ποιότητα που έχουμε ως ομάδα.
Νιώθω τρομερά χαρούμενος που με δικά μου γκολ έγινε αυτή η ανατροπή αλλά σημασία έχει ότι η ομάδα νίκησε και θα πω κάτι: Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Χαίρομαι που δώσαμε χαρά στους φιλάθλους μας μέσα στο σπίτι μας. Από εκεί και πέρα χαμηλά το κεφάλι και δουλειά για να φτάσουμε στον στόχο μας. Προχωράμε βήμα βήμα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και τον προπονητή».

Που μπορεί να φτάσει ο Μακεδονικός Λητής; «Είμαστε μια οικογένεια. Οι περισσότεροι παίκτες είναι από πέρσι ενώ έγιναν και κάποιες προσθήκες που μας βοήθησαν πολύ. Είμαστε ενωμένοι και κάθε μέρα δουλεύουμε για το καλύτερο. 

Εχει μεγάλη ιστορία αυτός ο σύλλογος και θέλουμε να τον οδηγήσουμε εκεί που αξίζει. Ευελπιστώ στο τέλος να χαμογελάσουμε και οι κόποι μας να πιάσουν τόπο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, διοίκηση και προπονητή για την στήριξη τους στο πρόσωπο μου. Τα καλύτερα έρχονται»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google newsΜπείτε στην παρέα μας στο instagramΚάντε like στη σελίδα μας στο facebookΕγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.