Κολιτσιδάκης: «Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει πρέπει να μπει στο τρελάδικο»

Metrosport Team19 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, με τον έμπειρο προπονητή να καταθέτει την άποψη του αναφορικά με τις μεταγραφικές κινήσεις του πρωταθλήματος, την ενδεχόμενη ανησυχία που υπάρχει στον φίλαθλο κόσμο του ΠΑΟΚ για τη στασιμότητα στις μεταγραφές ενώ ειδική μνεία έκανε και στον Ίνγκι Ίνγκανσον που συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά ανέφερε: «Ένας πρόεδρος όταν αναλαμβάνει μία ομάδα , μπορεί να πάρει παίκτες και για κινήσεις εντυπωσιασμού. Ο ΠΑΟΚ τώρα έχει μία δομημένη ομάδα, ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μπαίνει σε πλειστηριασμό και να δίνει αλόγιστα χρήματα για να ικανοποιήσει το ''εγώ'' του παίκτη. Όπως ο Φορτούνης, του έδινε πολλά χρήματα ο Ολυμπιακός, αλλά το παιδί ήθελε κάτι άλλο, τότε λες... το μοναστήρι να είναι καλά».

Για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, πρόσθεσε: «Νομίζω ότι οι ομάδες το πάνε καλά, οι τέσσερις μεγάλες, Ολυμπιακός επενδύει, η ΑΕΚ επενδύει, ο Παναθηναϊκός πήρε τον Ίνγκανσον αλλά χρειάζεται δύο βασικούς winger και ένα αριστερό μπακ, έτσι δεν μπορεί να πορευτεί. Ο Ισλανδός είναι ένας καλός αμυντικός, έμπειρος, με προσωπικότητα και τον χρειαζόταν».

Ενώ για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει τον τίτλο του πρωταθλητή, έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο πέρσι, καλύπτει τα κενά του σιγά - σιγά και δεν βιάζεται ψάχνοντας την καλύτερη επιλογή του και βρίσκεται σε καλά χέρια. Όποιος φίλαθλος του ΠΑΟΚ γκρινιάζει πρέπει να μπει στο τρελάδικο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.