Κόλεϊ: «Μας δίνει ηρεμία η πρώτη θέση»-Τι είπε για το ντεμπούτο του Λόβρεν

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Συνέντευξη στους Κώστα Πετρωτό , Γιώργο Ζαΐρη , Χάρη Εμμανουηλίδη

Ο Ομάρ Κόλεϊ έγραψε ακόμα μία παρουσία στο κέντρο της ''ασπρόμαυρης'' άμυνας, αυτή τη φορά στην εκτός έδρας δοκιμασία του ΠΑΟΚ απέναντι στον Λεβαδειακό, με τον στόπερ από τη Γκάμπια να έχει στο πλευρό του τον Ντέγιαν Λόβρεν στο ντεμπούτο του δεύτερου.

Ο 32χρονος κεντρικός αμυντικός εξερχόμενος από τα αποδυτήρια του Δημοτικού Σταδίου Λιβαδειάς ''Λάμπρος Κατσώνης'' μίλησε για την κομβικότητα της αναμέτρησης, την παραμονή του Δικεφάλου στο ρετιρέ της βαθμολογίας καθώς και για τον δικό του βαθμό ετοιμότητας.

Για την κρισιμότητα της αναμέτρησης και της νίκης έπειτα από τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας με έναν «σκληρό» αντίπαλο. Αυτό που έχει αξία για μας, είναι ότι καταφέραμε να μπούμε στον σωστό δρόμο, να πάρουμε την νίκη, μετά από τις προηγούμενες δύσκολες μέρες που περάσαμε και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε χθες τους τρεις πόντους και πετύχαμε τον στόχο μας. Από εδώ και πέρα, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και για τα επόμενα παιχνίδια».

Ο ΠΑΟΚ για ακόμα μία φορά πριν από το break των Εθνικών Ομάδων βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, πόσο σημαντικό είναι αυτό; « Αυτός είναι ο στόχος μας. Μας δίνει μία ηρεμία, είμαστε πιο ψύχραιμοι. Δεν υπάρχει αυτό το άγχος. Κοιτάμε μπροστά για τα επόμενα παιχνίδια. Πάμε όντας στην κορυφή στην διακοπή αυτή και όταν γυρίσουμε θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί».

Ο θηριώδης στόπερ αγωνίστηκε για πρώτη φορά έχοντας ως παρτενέρ του τον Ντέγιαν Λόβρεν και απατώντας για αυτή τη συνύπαρξη, ανέφερε: «Έχουμε εξαιρετικό σύνολο, υπάρχουν πολλές εναλλακτικές σε κάθε θέση. Είναι καλό να έχεις επιλογές, έχουμε τον Ντέγιαν (σ.σ. Λόβρεν), τον Τόμας(σ.σ. Κεντζιόρα),γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια να έρχονται. Ο κάθε παίκτης πρέπει να είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Είμαι χαρούμενος για το ντεμπούτο του Ντέγιαν, είναι ένας παίκτης πολύ έμπειρος. Είμαι εξίσου χαρούμενος. καθώς κερδίσαμε χωρίς να δεχτούμε και γκολ».

Ενώ αναφορικά με τον δικό του βαθμό ετοιμότητας: «Κάθε φορά που αγωνίζομαι δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι η ομάδα. Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να παίξω για να βοηθήσω την ομάδα. Είχα έναν μικροτραυματισμό στα τελευταία παιχνίδια, αλλά εφόσον είμαι υγιής είμαι έτοιμος να παλέψω για την ομάδα και τους συμπαίκτες μου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.