ΣΥΡΙΖΑ: Απειλεί με εισαγγελέα ο Κασσελάκης-Τον παραπέμπουν για διαγραφή οι «87»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Διαλυτικό είναι το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το εξώδικο του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και τη διαγραφή του έκπτωτου προέδρου που ζήτησε η Όλγα Γεροβασίλη, την ίδια στιγμή που ο πρώην πρόεδρος του κόμματος απειλεί με παρέμβαση του εισαγγελέα για τη δημοσιοποίηση του Πόθεν Έσχες.

 Η Πολιτική Γραμματεία απέστειλε πίσω στον Στέφανο Κασσελάκη το εξώδικο με τον ίδιο να απειλεί τώρα ότι θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα.

 Νωρίτερα σήμερα την παραπομπή του Στέφανου Κασσελάκη στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ με το ερώτημα της διαγραφής ζήτησαν στελέχη της ομάδας των 87 καθώς και την άμεση σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής, κάτι που έγινε τελικά δεκτό.

Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας

Η ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία συνεδρίασε σήμερα, μεταξύ άλλων, για να προχωρήσει η διαδικασία σχετικά με τις υποψηφιότητες για την εκλογή προέδρου, και την ανάρτηση, σήμερα, του πόθεν έσχες των υποψηφίων, όπως προβλέπεται από τις αποφάσεις της Κ.Ε..

 Συνεπώς, διαρροές πόθεν έσχες οποιουδήποτε υποψηφίου, δεν έχουν κανένα νόημα, είναι απολύτως καταδικαστέες και δεν έχουν καμία σχέση ούτε με τη Γραμματέα της Κ.Ε., ούτε με την ΠΓ και τα όργανα του κόμματος.

 Οποιοσδήποτε ισχυρισμός περί του αντιθέτου, σκοπό έχει τη δημιουργία τεχνητής έντασης, και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Είναι πρωτοφανής η πράξη της εξώδικης διαμαρτυρίας απέναντι στα όργανα του κόμματος από τον πρώην πρόεδρό και επιστρέφεται ως απαράδεκτη.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.