Στήλες Βet builder με… Metro

«Bet builder με Metro» : Κόκκινες και... κίτρινες σε όλη την Ευρώπη

Γιώργος Ζαΐρης23 Απριλίου 2023

Σπουδαία ματς σήμερα σε Ελλάδα αλλά και στα κορυφαία ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Από νωρίς το μεσημέρι θα περιμένουμε τους διαιτητές να βγάζουν κάρτες από το τσεπάκι τους και φυσικά αναφέρομαι στο ματς της PSV με τον Αγιαξ σε πρώτη φάση. Αμφότερες και θεωρητικά είναι στο κατόπι της Φέγενορντ για τον τίτλο και δεν τους βολεύει η ισοπαλία αν θέλουν να κρατήσουν έστω και αμυδρές τις ελπίδες για τον τίτλο. Βλέπω κόκκινη κάρτα στο ματς. Δεν πρόκειται σε αυτή την πρώτη πρόταση να βάλω άλλη κόκκινη και θα πάω στην μεθυσμένη Βασιλεία που υποδέχεται την Λουκέρνη.

Μεθυσμένη και κουρασμένη για αυτό θα πάω με το γκολ-γκολ. Την ίδια ώρα παίζει η Βαντούζ με την Λωζάνη. Το over είναι στο 1,7 και το αγοράζω. Θα βάλω και ένα τέταρτο ματς δίπλα. Παίζει ο ΝΠΣ με τον Αρη. Ο Ευαγγέλου διαιτητής. Από δυο κίτρινες κάρτες αμφότερες οι δυο ομάδες.

Στη δεύτερη πρόταση και από τη στιγμή που υπάρχει Ιταλός διαιτητής που στα τελευταία ματς βγάζει κίτρινες και κόκκινες, δεν μπορώ παρά να μην το τιμήσω και αναφέρομαι στο ματς της OPAP ARENA. Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για τον τίτλο, η ΑΕΚ θέλει να υπερασπιστεί τη διαφορά αλλά το ματς θα έχει ένταση και αρκετές κάρτες. Στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Νάρεϊ ψάχνει νίκη που θα του δώσει αφενός βαθμούς και αφετέρου ψυχολογία. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει και θα τιμήσω το over 4.5 κόρνερ από τη δική του πλευρά. Θα κλείσω την πρόταση αυτή με το over της Κλαμπ Μπριζ απέναντι στην Εουπεν.

Πρόταση 1η

PSV - Aγιαξ κόκκινη στο ματς

Βασιλεία-Λουκέρνη goal-goal

Βαντούζ- Λωζάνη over

NΠΣ-Αρης από δυο κίτρινες τουλάχιστον η κάθε ομάδα

Απόδοση: 17,4

Πρόταση 2η

ΑΕΚ-Ολυμπιακός over 3.5 κίτρινες κάρτες για κάθε ομάδα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός over 4.5 κόρνερ ο ΠΑΟΚ

Κλαμπ Μπριζ-Εουπεν over 2,5

Απόδοση: 9,6

Γράφει ο Γιώργος Ζαΐρης

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.