Κοκκινάκης: «Θα πάμε για νίκη με τον Ολυμπιακό»

Metrosport Team25 Οκτωβρίου 2023

Για το νέο ΠΑΟΚ, το κλίμα στην ομάδα και την πρεμιέρα κόντρα στον Ολυμπιακό μίλησε Μενέλαος Κοκκινάκης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Κάθε αρχή και δύσκολη. Παίζουμε στο Ρέντη με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. Φέτος, κοιτάζουμε να έχουμε μαχητικότητα και πίστη. Θέλουμε να προοδεύουμε. Θα είμαστε μια μαχητική ομάδα, μας λείπουν παιχνίδια, τώρα ξεκινάμε να βρούμε την ταυτότητα μας στον αγώνα αλλά θα παλέψουμε για να καταφέρουμε το καλύτερο. Κάναμε κάποιες προσθήκες, ήρθαν έμπειροι παίκτες. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε καλύτεροι και θα καταφέρουμε το καλύτερο».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Έχουμε πολλούς καινούργιους παίκτες. Το κλίμα το δημιουργεί η αύρα της ομάδας και οι παλαιότεροι. Προσπαθούμε να το χτίσουμε. Είναι καλή η αρχή».

Για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να είναι πιο έτοιμος και εμείς πιο ξεκούραστοι. Θα πρέπει να κοιτάξουμε τη δουλειά μας και να παρουσιαζόμαστε καλύτεροι σε κάθε ματς. Ο ΠΑΟΚ είναι εδώ για να αντιμετωπίζει αυτά τα παιχνίδια. Θα πάμε για τη νίκη. Θα προχωρήσουμε μέχρι το τέλος και να κατακτήσουμε αυτό που θέλουμε».

Για την ανανέωση: «Υπάρχει χημεία με τη διοίκηση και την ομάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.