Κοκκινάκης: «Δύσκολο το έργο μας κόντρα στη Μιλάνο - Δε χωρούν τέτοιες καταστάσεις στο βόλεϊ»

Metrosport Team08 Δεκεμβρίου 2023

Για τον ΠΑΟΚ, τη πρόκριση επί της Ορεστιάδας και τη μάχη με τη Μιλάνο μίλησε ο Μενέλαος Κοκκινάκης  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο».

Για το κομμάτι της οροφής που έπεσε: «Στο γήπεδο της Μίκρας είναι χαμηλό το ταβάνι και συνέβη και αυτό. Τρομάξαμε και φοβηθήκαμε για τα παιδιά. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς».

Για το ματς με την Ορεστιάδα: «Η Ορεστιάδα είναι μια ομάδα δυνατή. Τα παιχνίδια έγιναν σε κοντινό διάστημα, το περίεργο ήταν ότι παίξαμε σε μια έδρα που δεν ξέραμε. Πήραμε τη νίκη και την πρόκριση σε ένα θεσμό που θα επιδιώξουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ήμασταν άτυχοι στην αρχή της σεζόν. Αγωνίστηκα σε μια θέση που έπαιζα παλαιότερα και έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα. Πλέον, το ρόστερ έχει ολοκληρωθεί και εμείς προσπαθούμε να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τους φετινούς στόχους: «Θέλουμε να έχουμε υψηλούς στόχους και να μπορούμε να δείξουμε ένα καλό βόλεϊ. Αν η ομάδα προσπαθεί, είσαι ευχαριστημένος και σίγουρα μπορείς να πετύχεις».

Για το ρόστερ: «Έχουμε διαφορετικούς παίκτες και προσπαθούμε να φτιάξουμε τη χημεία μας. Πρέπει να βοηθήσουμε την ομάδα ώστε να έχουμε ένα παρόμοιο πρόσωπο με πέρυσι».

Για το ματς με Μιλάνο: «Ο Μπραν τραυματίστηκε και του εύχομαι να επανέλθει γρήγορα. Παίζουμε με ένα σύλλογο που έχει παίκτες που εγώ θαύμαζα μικρός. Το έργο μας θα είναι δύσκολο αλλά θα πάμε να απολαύσουμε το παιχνίδι και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να δυσκολέψουμε το μεγαθήριο».

Για τα επεισόδια στο Ρέντη: «Να ευχηθώ περαστικά στον άνθρωπο που είναι στο νοσοκομείο. Δεν χωρούν τέτοιες καταστάσεις στο βόλεϊ. Δεν είναι βαρετό να συμβαίνουν τα ίδια πράγματα κάθε χρόνο; Δεν υπάρχει λόγος να λέμε τίνος είναι οι οπαδοί, γίνονται πάντα και παντού. Πρέπει να γίνει κάτι για να σταματήσει αυτό».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.