Άρης: «Κοίταξε» ξανά για Μίσελ

Γιώργος Στράντζαλης11 Σεπτεμβρίου 2023

Εκτός από τη βασική επιλογή για την ενίσχυση της άμυνας, θέση η οποία καλύφθηκε με τη μεταγραφή του Φραν Βέλεθ, ο Αρης ίσως επιδιώξει να κάνει άλλη μία προσθήκη για να έχει περισσότερο βάθος. Πριν μερικές εβδομάδες το όνομα του Μίσελ Αουγκούστο «έπαιξε» δυνατά για τον Αρη, επιλογή η οποία επιβεβαιώθηκε και από τις δύο πλευρές με τις συζητήσεις να φτάνουν… εκατοστά πριν τη συμφωνία καθώς και η Παλμέιρας είχε συναινέσει για τον δανεισμό του 20άχρονου αμυντικού. 

Η μεταγραφή όμως δεν έγινε, επειδή η πλευρά του παίκτη ζήτησε χρόνο να το σκεφτεί, δίνοντας προτεραιότητα στον τελικό του πρωταθλήματος U20 κόντρα στην Φλαμένγκο, που έγινε την περασμένη Παρασκευή. Σύμφωνα με αναφορές στη Βραζιλία, τα τελευταία 24ωρα έγινε νέα προσέγγιση από τον Αρη προς την Παλμέιρας και μάλιστα προέκυψε εκ νέου συμφωνία. 

Και πάλι όμως ο παίκτης αρνήθηκε την πρόταση, περιμένοντας να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα, στην οποία θα προωθηθεί μόλις γίνει 21 ετών. Ο Μίσελ προτίμησε την παραμονή στη χώρα του από το να κάνει το άλμα προς την Ευρώπη, με τον Αρη να κοιτάζει για άλλες επιλογές στην αγορά. Να σημειωθεί ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή δεν αποτελεί προτεραιότητα η έξτρα κίνηση στην άμυνα και θα γίνει αν κι εφόσον βρεθεί κάτι… που να αξίζει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.