Κοινή γραμμή σε Ίντερ και Μίλαν: «Όχι» στην ανακατασκευή του «Σαν Σίρο»

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Κατηγορηματικά όχι είπαν οι διοικήσεις των Μίλαν και Ίντερ στο σχέδιο ανακατασκευής και εκσυγχρονισμού του «Σαν Σίρο», σχέδιο το οποίο εκπόνησε ο όμιλος BTP και υποστηρίζεται από το Δήμο του Μιλάνου.

Οι δύο σύλλογοι του Μιλάνου προχωρούν πλάνα για την κατασκευή ιδιόκτητων γηπέδων, καθώς κρίνουν ότι το εμβληματικό, πλην "γερασμένο" «Σαν Σίρο» δεν μπορεί να εξυπηρετήσει πλέον τις ανάγκες τους. 

Η Μίλαν ολοκλήρωσε στις αρχές του χρόνου την αγορά μίας έκτασης στα νοτιοανατολικά προάστια της πόλης, στην περιοχή Σαν Ντονάτο Μιλανέζε, με σκοπό την ανέγερση ενός γηπέδου χωρητικότητας 70.000 θεατών.

Η πρωταθλήτρια Ιντερ, με τη σειρά της, έχει «κυκλώσει» τις περιοχές Ροτσάνο και Ασάγκο, στα νότια του Μιλάνου, με στόχο επίσης την κατασκευή σταδίου 70.000 θέσεων, καθώς επίσης ενός μουσείου και αρκετών ακόμη αθλητικών εγκαταστάσεων.

«Παρουσίασαν λεπτομερείς τεχνικές και οικονομικές αναλύσεις και τα συμπεράσματά τους είναι ότι αυτό το έργο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με βιώσιμο κόστος και ότι δεν επιθυμούν να εμπλακούν προς αυτή την κατεύθυνση» επισήμανε ο δήμαρχος του Μιλάνου Τζουζέπε Σάλα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.