Κοινή απόφαση Ιβάν - Ντέλια, μένει στον ΠΑΟΚ!

Δημήτρης Καλαϊτζής08 Ιουνίου 2024

Δεν το κουνάει από την Τούμπα ο Γιάννης Κωνσταντέλιας! Το παιδί θαύμα του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από επικοινωνία που είχε με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, διαπιστώθηκε η κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεχίσουν τη συνεργασία τους παρά τις σειρήνες από Αυστρία και την Σάλτσμπουργκ. 

Η Σάλτσμπουργκ επέμενε επί 1,5 χρόνο βελτιώνοντας συνεχώς τις προσφορές της, σπάζοντας τα ρεκόρ της σε ποσό μεταγραφής, αλλά τελικά ο διεθνής μεσοεπιθετικός μετά από δική του επιθυμία, αλλά και του μεγαλομετόχου των πρωταθλητών Ελλάδος, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Δικέφαλο του Βορρά, με μοναδικό στόχο ο ΠΑΟΚ να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League.

Υπενθυμίζουμε, πως η Σάλτσμπουργκ έδινε στον ΠΑΟΚ 17.5 εκατομμύρια συν ποσοστό μεταπώλησης (18%), προκειμένου να κάνει τον παίκτη δικό της. Ωστόσο, Ιβάν Σαββίδης και Γιάννης Κωνσταντέλιας αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση και να πορευθούν μαζί, αφήνοντας σύξυλους τους ανθρώπους της αυστριακής ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.