«Κοιμήθηκε» και έχασε δυο βαθμούς ο Άρης, 1-1 με την Κηφισιά

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2023

«Κοιμήθηκε» στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης και έχασε βαθμούς μένοντας στο 1-1 με την Κηφισιά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι «κίτρινοι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με γκολ του Μορόν αλλά στο δεύτερο μέρος εμφανίστηκαν υπνωτισμένοι, έκαναν αρκετά λάθη, είδαν τον Οζέγκοβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και έπειτα προσπάθησαν άναρχα να βρουν το γκολ της νίκης χωρίς αποτέλεσμα. 

Το ματς

Την πρωτοβουλία των κινήσεων είχαν οι «κίτρινοι», οι οποίοι προσπαθούσαν να βρουν κενούς χώρους και να βρεθούν μπροστά από την εστία του Αναγνωστόπουλου. Οι παίκτες του Μάντζιου αναπτυσσόταν, κυρίως, από τη δεξιά πλευρά αλλά βρήκαν το γκολ από τα αριστερά. Ο Φεράρι στο 23ο λεπτό έκανε τη σέντρα, ο Σουλεϊμάνοφ έβγαλε πάσα με το κεφάλι στον Μορόν, ο οποίος με ένα γυριστό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. 

Η Κηφισιά παρά το τέρμα που δέχθηκε παρέμεινε πιστή στο πλάνο της και προσπαθούσε να βρει τον τρόπο να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Με τη συμπλήρωσε του 45λεπτου ο Οντουμπάτζο βρέθηκε πεσμένος στη μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής σε συνεργασία με το VAR διέταξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι καθώς δεν υπήρχε κάποια παράβαση. Ιδιαίτερα δραστήριος ήταν ο Σουλεϊμάνοφ, από τα πόδια του οποίου περνούσαν οι περισσότερες επιθετικές ενέργειες των «κιτρίνων».

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά ο Άρης ήταν εκείνος που έφτασε κοντά στο γκολ. Στο 51ο λεπτό οι «κίτρινοι» έχασαν μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όταν ο Φεράρι έκανε βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Κηφισιάς, εκεί πετάχτηκε ο Μορόν και εκτέλεσε με το δεξί αλλά ο Αναγνωστόπουλος απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι πίεζαν και στο 65’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν μετά από λάθος του Μπράμπετς, ο Οζέγκοβιτς έγινε αποδέκτης της μπάλας, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. 

Δυο λεπτά αργότερα ο Κάρλσον βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε χωρίς πρόβλημα. Η Κηφισιά συνέχισε να αναζητά το γκολ και εκμεταλλευόμενη και την αδράνεια και τα λάθη τω γηπεδούχων έφτασε στην ισοφάριση στο 75’. Ο Μασούρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Οζέγκοβιτς πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι και έκανε το 1-1. Ο Άρης προσπάθησε να απαντήσει αλλά κάπως άναρχα. Τρία λεπτά αργότερα ο Κάρλσον έκανε ένα δυνατό σουτ αλλά ο Αναγνωστόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα, απείλησε στο 86΄με κεφαλιά του Φαμπιάνο και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ξανά με τον Κάρσλον αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και η ομάδα του Μάντζιου άφησε ακόμη δύο βαθμούς. 

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης

Άρης: Κουέστα, Μπράμπετς, Φεράρι, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (83’ Μοντόγια), Νταρίντα, Βεστράτε (83’ Ζαμόρα), Πάρδο (58’ Χριστοδουλόπουλος), Σουλεϊμάνοφ (58’ Κάρλσον), Μενέντες (68’ Ντουκουρέ), Μορόν

Κηφισιά: Αναγνωστόπουλος, Μποτία (84’ Κωνσταντακόπουλος), Λούμορ, Βαφέας, Τσάπαν, Παπασάββας (68’ Πέιος), Ιλίεφ (63’ Μπαρμπόσα), Μασούρας, Τετέι, Αντερέγκεν (63΄Πιφουμά), Οζέγκοβιτς (84΄Γκόμπελιτς)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.