Κωδικός «Μπεϊτάρ» για τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team08 Ιουλίου 2023

Αποστολή στην Ολλανδία: Κ.Πετρωτός – Γ.Ζαΐρης – Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης

Εχουν ειπωθεί και γραφτεί πάρα πολλά για τους στόχους της νέας σεζόν στον ΠΑΟΚ, ακόμη δεν έχει αναφερθεί κάτι από επίσημα χείλη, παρά μόνο η ατάκα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ρουμανία ότι «πολύ δύσκολα θα πάρουμε κάποιον τίτλο φέτος». Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι η ομάδα στην Ολλανδία δουλεύει χωρίς στόχο. Στόχος υπάρχει και μάλιστα είναι πολύ συγκεκριμένος: η πρόκριση επί της Μπεϊτάρ. 

Στις συζητήσεις που γίνονται στα αποδυτήρια και στο ξενοδοχείο της αποστολής, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν εστιάσει στα δύο ματς με την ισραηλινή ομάδα και ο Ρουμάνος τεχνικός ζητά από τους παίκτες του να μην σκέφτονται τίποτα άλλο, παρά μόνο αυτές τις αναμετρήσεις. 

«Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε αυτό που πρέπει για να προκριθούμε. Ανεξάρτητα από την απόδοση που θα έχουμε, πρέπει να είμαστε εμείς αυτοί που θα περάσουν στην επόμενη φάση», είναι μερικές από τις ατάκες που ακούγονται μεταξύ προπονητή και παικτών.  

Ο Λουτσέσκου και οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν πάντα στο μυαλό τους το περσινό πάθημα με την Λέφσκι Σόφιας και τα όσα κακά έφερε για τον ΠΑΟΚ στην συνέχεια. Δεν πρέπει να παραλείπουμε, άλλωστε, ότι ακόμη το ρόστερ του ΠΑΟΚ είναι υπό διαμόρφωση και δεν θα μπορούσε κανείς από την ομάδα να θέσει πιο μακροπρόθεσμους στόχους. Γι’ αυτούς η κουβέντα μπορεί να γίνει στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.  

Με βάση την παραπάνω στόχευση, ήδη έχει αρχίσει η ανάλυση της αντιπάλου του ΠΑΟΚ, οι άνθρωποι της ομάδας ήδη έχουν φροντίσει να συγκεντρώσουν οπτικοακουστικό υλικό από το πρώτο φιλικό με την Βίντιν μαζί βέβαια με βίντεο περσινών αγώνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.