Κλέλια Ανδριολάτου: «Έκαψε» τη Μύκονο υποδυόμενη τη... σερβιτόρα!

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Η Κλέλια Ανδριολάτου ετοιμάζεται και πάλι να πρωταγωνιστήσει σε ακόμη μια κινηματογραφική παραγωγήΑυτή τη φορά υποδύεται τη σερβιτόρα στη Μύκονο, όπου βρίσκεται για τα γυρίσματα σε διάσημα beach bars του νησιού.

Μια μεγάλη ελληνοαμερικανική παραγωγή γυρίζεται στη Μύκονο το τελευταίο χρονικό διάστημα, με πρωταγωνίστριες την Κλέλια Ανδριολάτου και τη Μαρία Καβογιάννη. Σύμφωνα με το σενάριο πρόκειται για την ιστορία μιας οικογένειας από τη Μύκονο, το οποίο προβάλλει -μεταξύ άλλων- τα τρελά πάρτι και τους ξέφρενους ρυθμούς του νησιού το καλοκαίρι.

Τα γυρίσματα πρόκειται να διαρκέσουν ένα μήνα, σύμφωνα με το mykonoslive.tv και θα πραγματοποιηθούν σε διάσημα beach bar όπως το Nammos, το SantAnna και άλλα. Μάλιστα ήδη στη Μύκονο γίνονται οντισιόν για την επιλογή βοηθητικών ηθοποιών, ενώ συμμετέχουν πολλά όμορφα μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πέραν της Κλέλιας Ανδριολάτου που εμφανίζεται στα πλάνα με ένα καυτό μπικίνι ως σερβιτόρα, από τους ξένους πρωταγωνιστές ξεχωρίζει η παρουσία της Julia Fox, της Ιταλοαμερικανίδας ηθοποιού που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στην ταινία του Netflix, Uncut Gems, ενώ ήταν ζευγάρι με τον ράπερ, Kayne West, σχεδιάστρια μόδας και κουνελάκι του Playboy.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο Nammos της Ψαρρούς όπου έλαβε χώρα μέρος των γυρισμάτων και όπως φαίνεται στα σχετικά πλάνα του mykonoslive.tv, η Κλέλια Ανδριολάτου εμφανίζεται να εκτελεί χρέη σερβιτόρας του διάσημου beach bar φορώντας μαύρο μαγιώ.

Στο βίντεο παράλληλα εμφανίζεται η Μαρία Καβογιάννη σε ένα διάλειμμα των γυρισμάτων όπου επισκέφθηκε τα Ματογιάννια απολαμβάνοντας τη βόλτα της με καλοκαιρινό λουκ μαζί με έναν φίλο της.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.