Κλέιμαν: «Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού δεν με θεωρούν ήρωα - Το πιο σημαντικό πέναλτι της καριέρας μου»

Metrosport Team03 Απριλίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν, με τον γκολκίπερ του ΝΠΣ Βόλου να μιλάει αναφορικά με την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό , το πέναλτι το οποίο απέκρουσε όπως και για την 5η θέση την οποία διεκδικεί με τον Άρη.

Αρχικά ανέφερε για το αν θεωρεί τον εαυτό του ήρωα: «Κάποιοι λένε ότι είμαι ήρωας, κάποιοι όχι, ας πούμε αν ρωτήσετε τους φίλους του Παναθηναϊκού νομίζω ότι δεν θα πιστεύουν ότι είμαι ήρωας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την απόκρουση μου και για τον βαθμό που έδωσα στην ομάδα, καθώς διεκδικούμε την 5η θέση με τον Άρη».

Για το πέναλτι ανέφερε: «Θυμάμαι το προηγούμενο παιχνίδι που είχε εκτελέσει και είχε βρει την αριστερή γωνία και τώρα είπα ότι θα πέσω από τη δεξιά, είχα αυτή τη διαίσθηση. Πριν εκτελέσει είχα προσπαθήσει να κερδίσω λίγο χρόνο ώστε να τον εκνευρίσω λίγο περισσότερο και να τον αγχώσω».

Ενώ πρόσθεσε: «Ήταν ίσως η μεγαλύτερη απόκρουση πέναλτι που έχω κάνει μαζί και με αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ στο 4-4, ήταν σημαντικό ότι ήταν η τελευταία φάση και απέναντι στην ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα»

Ενώ για την 5η θέση σημείωσε: «Πιστεύω ότι ο Βόλος θα παλέψει μέχρι το τέλος, ο πρώτος στόχος ήταν να μπούμε στα play off και ο δεύτερος να πάρουμε την 5η θέση, γίνεται κάτι συναρπαστικό στον Βόλο και από εκεί και πέρα θα δώσουμε τη μάχη μας για την Ευρώπη».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.