Κλέιμαν: «Έτσι πήρα την απόφαση να παίξω επιθετικός στα ερασιτεχνικά»

Metrosport Team16 Οκτωβρίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν, με τον πολύπειρο γκολκίπερ να μιλάει για την επιλογή του να αφήσει τη θέση ''1'' μετά την περσινή χρονιά στον ΠΑΣ Γιάννενα και να γίνει... στράικερ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Ηπείρου, το πως πήρε την εν λόγω απόφαση αφήνοντας στην άκρη τα γάντια του για χάρη του Αγροτικού Καστριστσίου.

Αρχικά στην τοποθέτηση του ανέφερε: «Όταν ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε ηλικία 6 ετών ήμουν παίκτης που έπαιζα μέσα στο γήπεδο, όχι τερματοφύλακας. Ήμουν καλός με τα πόδια, δεν μου άρεσε να παίζω στα άκρα γιατί είχε τρέξιμο. Οπότε τώρα εδώ βρήκα την ευκαιρία να αγωνιστώ στη θέση του επιθετικού, κάτι που ήθελα από μικρός, έτσι έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Η ομάδα που αγωνίζομαι τώρα έχει τα ίδια χρώματα με την ομάδα που ήμουν στο Ισραήλ και ήταν εύκολο για εμένα».

Για το πως έφτασε σε αυτή την απόφαση: «Η περσινή χρονιά πήρε πολλή ενέργεια για εμένα με τα όσα έλαβαν χώρα. Είχα προτάσεις από το εξωτερικό, όπως από την Ινδία και τη Ρουμανία, αλλά εγώ με την οικογένεια μου ήθελα να μείνουμε εδώ στην Ελλάδα. Έτσι αποφασίσαμε να σταματήσω επαγγελματικά και να συνεχίσω ερασιτεχνικά. Σημαντικό για εμένα είναι το γεγονός ότι μπορώ να βοηθήσω τους νεαρούς συμπαίκτες μου».

Για τον αγαπημένο του γκολκίπερ στην Ελλάδα: «Μου αρέσει πολύ ο Μπρινιόλι, ο Πασχαλάκης και ο Κοτάρσκι, για εμένα αυτοί είναι οι κορυφαίοι, με τον Μπρινιόλι να μου αρέσει περισσότερο, έχει το παιχνίδι με τα πόδια, την αυτοπεποίθηση».

Ενώ για τον πιο δύσκολο επιθετικό που αντιμετώπισε: «Είναι δύσκολη ερώτηση, για εμένα ήταν ο Μπακαμπού του Ολυμπιακού, ήταν δύσκολος παίκτης στο να τον αντιμετωπίσεις».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.