«Κλειδώνουν» οι λεπτομέρειες για την προετοιμασία

Γιώργος Στράντζαλης07 Ιουνίου 2024

Ενώ οι περισσότερες ομάδες της Super League έχουν ήδη ανακοινώσει το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, στον Αρη βρίσκονται ακόμη σε διαδικασία διευθέτησης των τελικών λεπτομερειών ώστε να “κλειδώσει” και τυπικά το πρόγραμμα. 

Όπως συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Άκης Μάντζιος με τους ανθρώπους του Αρη, το βασικό στάδιο θα γίνει σε αθλητικό κέντρο εκτός Ελλάδας ώστε να γίνουν και κάποια δυνατά φιλικά με ευρωπαϊκές ομάδες. Σε αντίθεση δηλαδή με πέρυσι, που η ομάδα έμεινε στη Θεσσαλονίκη και προετοιμάστηκε για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Λογικά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις με τις ακριβείς ημερομηνίες και το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων. 

Βάσει προγραμματισμού οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Ελλάδα αρχές Ιουλίου για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις, ενώ δεν αποκλείεται, πριν αναχωρήσει η αποστολή για το εξωτερικό (κάπου στα μέσα Ιουλίου), να γίνει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας σε κάποιο αθλητικό κέντρο εντός Ελλάδας. Είναι κι αυτή μία σκέψη που υπάρχει και έχει συζητηθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.