Κλάτενμπεργκ: «Περισσότερο έβλαψε, παρά βοήθησε η παρουσία μου στη Νότιγχαμ Φόρεστ»

Metrosport Team06 Ιουνίου 2024

Ιδιαίτερα σύντομη αποδείχθηκε η συνεργασία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πέραν τούτου πάντως ο Άγγλος πρώην διαιτητής, υποστήριξε περισσότερο έβλαψε τον σύλλογο με την παρουσία του, παρά τον βοήθησε.

Στη βραχύβια συνεργασία του με τη Νότιγχαμ Φόρεστ αναφέρθηκε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Έχοντας συμβουλευτικό ρόλο σε θέματα διαιτησίας ο 49χρονος πρώην διαιτητής, παραιτήθηκε από τη θέση που κατείχε στις αρχές του Μάη, μετά από τρεις μήνες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε κάνοντας γνωστή την αποχώρησή του από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ υπογράμμισε ότι η αυξανόμενη τοξικότητα κάνει κακό στον σύλλογο.

Ερωτηθείς σε συνέντευξη που έδωσε για το αν είχε επιτυχημένη παρουσία στη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο πρώην διαιτητής απάντησε αρνητικά και εξήγησε τον λόγο:

«Όχι, γιατί αν το δεις προκάλεσε περισσότερα προβλήματα, παρά καλό. Υπήρχαν ορισμένα πράγματα που εφαρμόσαμε μέσα στον σύλλογο, συγκεκριμένοι τρόποι για να δώσουμε ένα αθλητικό πλεονέκτημα στη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά φαινόταν να υπάρχει τεράστια κατακραυγή από ορισμένους ανθρώπους, ορισμένους φορείς, συγκεκριμένες εταιρείες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.