Κλάτενμπεργκ για την αγκωνιά του επόπτη Χατζηδάκη: «Κάποιες φορές μπαίνεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις τις προκλήσεις»

Δημήτρης Καλαϊτζής10 Απριλίου 2023

Η ένωση επαγγελματιών διαιτητών στην Αγγλία ανακοίνωσε ότι θα γίνει έρευνα για τη συμπεριφορά του βοηθού διαιτητή Κώστα Χατζηδάκη, που εμφανίζεται να δίνει αγκωνιά στον Άντο Ρόμπερτσον στην ανάπαυλα του αγώνα της Λίβερπουλ με την Άρσεναλ στο Άνφιλντ.

"Η PGMOL αντιλήφθηκε ένα περιστατικό που αφορά τον βοηθό διαιτητή Κωνσταντίνο Χατζηδάκη και τον αμυντικό της Λίβερπουλ Άντριου Ρόμπερτσον στο ημίχρονο του Λίβερπουλ - Άρσεναλ στο 'Άνφιλντ'. Θα εξετάσουμε το ζήτημα πλήρως όταν τελειώσει ο αγώνας", ανακοίνωσε η ένωση στη διάρκεια του 2ου μέρους του παιχνιδιού στο Μέρσεϊσαϊντ.

"Γνωρίζω τι συνέβη, αλλά δεν το είδα. Αν συνέβη, οι εικόνες μιλούν από μόνες τους", υποστήριξε ο Γιούργκεν Κλοπ σε ερώτηση του Sky Sports έπειτα από το παιχνίδι.

Ο άλλοτε αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ Μαρκ Κλάτενμπεργκ τοποθετήθηκε για το συμβάν λέγοντας χαρακτηριστικά:

''Οι παίκτες μπορούν να ωθήσουν τους αξιωματούχους στα όριά τους. Μπορούν να προκαλέσουν σε σημείο που πιθανόν να μπεις στον πειρασμό να ανταποδώσεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε. Σίγουρα όχι σωματικά. Ο Χατζηδάκης το έκανε και τώρα ο κόσμος θα ζητήσει την αποβολή του, δεδομένου ότι ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς της Φούλαμ θα χάσει οκτώ αγώνες επειδή έσπρωξε τον διαιτητή Κρις Κάβανα τον περασμένο μήνα''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.


Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.