Κλάση Κοτάρσκι, μπροστάρηδες Τισουντάλι-Τάισον, αγχολυτικό γκολ για Τσάλοφ

Κώστας Πετρωτός21 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ με πολύ καλή απόδοση, και βοηθούμενος από την αποβολή του Φεράρι στο πρώτο μέρος, πέρασε άνετα (1-4) από το Πανθεσσαλικό δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο του για μίνι πάρτι. Το metrosport.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Λουτσέσκου:


Κοτάρσκι: Και μόνο η τριπλή επέμβαση στην αρχή του αγώνα (δύο φάσεις και το πέναλτι) αρκεί για να αποθεώσει κανείς τον κορυφαίο τερματοφύλακα της Λίγκας, αυτός όμως συνέχισε και στο επόμενο διάστημα

Σάστρε: Καλή παρουσία από τον Ισπανό, δεν εκτέθηκε αμυντικά και αποτέλεσε στήριγμα για τον Ντεσπόντοφ, με τον οποίο συνεργάστηκε καλά σε όλο το παιχνίδι.

Κεντζιόρα: Ο Πολωνός, όπως και όλη η άμυνα έζησε ένα μικρό εφιάλτη στην εκκίνηση του ματς, αλλά στην συνέχεια πάτησε καλά, ενώ είχε και ωραίες πάσες στην προώθηση του παιχνιδιού

Κόλεϊ: Ο στόπερ από την Γκάμπια έδειξε από την αρχή ότι είναι ένας πολύ καλός κεφαλοσφαιριστής, ενώ έπαιξε καλά και με την μπάλα κάτω. Υπήρξαν στιγμές ασυνεννοησίας λόγω του ότι ακόμη δεν γνωρίζεται με τους συμπαίκτες του και μία από αυτές ήταν το γκολ του Βόλου.

Μπάμπα: Ο Γκανέζος άρχισε έχοντας προβλήματα ανασταλτικά από την πλευρά του, σιγά-σιγά πήρε μπρος, ήταν αυτός που πλαγιοκοπούσε και από δική του πάσα ήρθε το πέναλτι του Ντεσπόντοφ. Η συνεργασία του με τον Τάισον σταθερό όπλο για τον ΠΑΟΚ

Σβαμπ: Αλλο ενα καλό παιχνίδι από τον αρχηγό χθες του ΠΑΟΚ, που για μία ακόμη φορά έδειξε και την ψυχραιμία του στις εκτελέσεις πέναλτι. Εμεινε λίγο πιο πίσω στο γήπεδο γιατί είχε δίπλα του τον επιθετικογενή Καμαρά.

Καμαρά: Ο Μαντί ήταν αρκετά καλός επιθετικά, αλλά και άτυχος που δεν σκόραρε (είχε και δοκάρι), όμως, η αλήθεια είναι ότι αυτή η επιθετικότητά του μεταφράζεται και σε ανασταλτική ανισορροπία, καθώς ο ΠΑΟΚ είχε κενούς χώρους πίσω.

Ντεσπόντοφ: Ο Βούλγαρος ήταν απειλητικός, πήρε το πέναλτι με έξυπνη τοποθέτηση, ενώ ήταν και καλός τακτικά. Ίσως, όμως, να έδειξε νευρικότητα σε κάποιες στιγμές στην τελική ενέργεια γιατί ήθελε το κάτι παραπάνω.

Μουργκ: Ο Αυστριακός ήταν ο γνωστός φιλότιμος παίκτης που είχε βέβαια και τις δικές του απειλητικές στιγμές (εκτέλεση φάουλ στο δοκάρι), ενώ με την κόντρα στο σουτ του Καμαρά στο σώμα του, πιστώθηκε και γκολ

Τάισον: Ο Βραζιλιάνος, πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ φέτος, είναι λίρα εκατό. Οι άμυνες προσαρμόζονται πάνω του, αλλά αυτός πάντα βρίσκει τον τρόπο να κάνει την ζημιά. Αψογο το γκολ

Τισουντάλι: Αν τελείωνε γρήγορα δύο τελικές στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να μιλάμε για ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι του Μαροκινού, που πιστώθηκε ασίστ στο 1-3, νωρίτερα πήρε μία αποβολή (Φεράρι) και με την κινητικότητά του ανακάτεψε την άμυνα του Βόλου.

Κωνσταντέλιας: Είχε διάθεση και ενέργεια, πήρε προσπάθειες, αλλά έδειξε νευρικότητα στην τελική ενέργεια. Είναι φανερό ότι ο μικρός μάγος χρειάζεται ένα μεγάλο ματς να ανέβει ψυχολογικά.

Μπακαγιόκο: Ο Γαλλοϊβοριανός πήρε πολύτιμα αγωνιστικά λεπτά, καθώς ήταν γι’ αυτόν το πρώτο ματς της χρονιάς και θέλει τον χρόνο του. Ποιότητα και εμπειρία έχει, όλοι περιμένουν να την βγάλουν.

Τσάλοφ: Ήθελε πολύ ένα γκολ και το πέτυχε. Ήταν ορεξάτος στις φάσεις, αλλά τελικά το γκολ του ήρθε ως… μάννα εξ ουρανού, με την εξυπνάδα να απλώσει το πόδι και την λάθος εκτίμηση του Κόβατς. Εστω και έτσι σπάει το ρόδι και αυτό θα του δώσει ψυχολογία.

Ότο: Είναι πολύ σημαντικό για τον ΠΑΟΚ το ότι μπορεί να παίξει και ως αριστερός μπακ, όπως σήμερα. Κράτησε ρυθμό ενόψει Γαλατά, έδωσε ανάσες στον Μπάμπα.

Σορετίρε: Μέσα στις φάσεις και ορεξάτος ο μικρός στο διάστημα που αγωνίστηκε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.