Κλαούντιο Κεσέρου: «Με βασανίζει το ερώτημα πώς θα ήταν η καριέρα μου αν πήγαινα στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team18 Οκτωβρίου 2023

Ο Κλαούντιο Κεσέρου αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και έδωσε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης σε Ρουμανικό μέσο. Ο πρώην ποδοσφαιριστής μάλιστα αναφέρθηκε στην πικρία του που δεν έγινε παίκτης του ΠΑΟΚ, εξηγώντας το γιατί αρνήθηκε την πρόταση. Κάτι άλλωστε που είχε αποκαλύψει και πριν λίγες μέρες σε συνέντευξη που έδωσε στο Metropolis 95.5 με αφορμή τη μεταγραφή Ντεσπόντοφ. 

Ο 36χρονος ξεκαθάρισε πως το ειδύλλιο το οποίο είχε με τον Δικέφαλο το καλοκαίρι του 2018, ναυάγησε γιατί είχε υποσχεθεί στους ανθρώπους της Λουντογκόρετς να μην φύγει “απρόοπτα”. Ωστόσο οι σκέψεις του πως θα εξελισσόταν η καριέρα του αν είχε δεχθεί την πρόταση των «ασπρόμαυρων», τον “ταλαιπωρούν” μέχρι και σήμερα.

Ο Κλαούντιο Κεσέρου δήλωσε για το εν λόγω θέμα: «Είχα δώσει μια υπόσχεση τότε στους ανθρώπους της Λουντογκόρετς ότι αν έφευγα, θα τους ειδοποιούσα εκ των προτέρων. Η πρόταση από τον ΠΑΟΚ ήρθε δύο μέρες πριν από τον πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν. Έπρεπε να αρνηθώ. Να πω την αλήθεια, από τότε, το μυαλό μου βασανίζεται από το ερώτημα πώς θα είχε εξελιχθεί η καριέρα μου αν είχα κάνει μεταγραφή στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.