Κίτσιου: «Και εγώ σαν παράγοντας μεγαλώνω»

Metrosport Team16 Απριλίου 2023


Ο Ατλας Μενεμένης μετά τη νίκη του επί του ΑΟΝ Ευκαρπίας ανανέωσε τη συμμετοχή του στη Β’ κατηγορία και για τη νέα περίοδο.

Ο πρόεδρος του Ατλαντα Ιορδάνης Κίτσιου ο οποίος στο πέρασμα των χρόνων πέρασε από όλα τα πόστα, του ποδοσφαιριστή, του προπονητή, του προέδρου, για την ομάδα του τόνισε: 

«Φέτος έγινε ένα από τα καλύτερα Πρωταθλήματα σε συμπεριφορές από πλευράς παραγόντων, ποδοσφαιριστών, προπονητών αλλά όχι διαιτητικά». Ο Ατλας χρειάστηκε αγώνα πλέι άουτ για να παραμείνει στην κατηγορία και ο Ιορδάνης Κίτσιου είπε: 

«Το 70% της ευθύνης αγωνιστικά το αναλαμβάνω εγώ με την επιλογή του προπονητή που έκανα το καλοκαίρι. Τον χρέωσα κάτι που δεν του αναλογούσε συν τις βασικές απουσίες παικτών οι οποίοι τον Σεπτέμβριο μου είπαν ότι δεν μπορούν να βοηθήσουν και δεν είχα τον χρόνο να τους αντικαταστήσω. 

Εμπιστεύθηκα λάθος ανθρώπους το καλοκαίρι αλλά δεν κατηγορώ κανένα, δεν έχω κανένα παράπονο ή πικρία. Και εγώ σαν παράγοντας μεγαλώνω. Πέρασα από όλα τα στάδια και ξέρω πότε με αναλογούν ευθύνες και πότε όχι».

Τι θα κάνετε τη νέα περίοδο; «Θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές, δύο στόπερ, δεύτερου τερματοφύλακα και πλάγιου επιθετικού». Για το νέο Πρωτάθλημα της β’ κατηγορίας είπε: «Όχι με δέκα ομάδες. Να μην πέφτει κανένας και να μην υπάρχει Γ κατηγορία ή να παίζουν στη Γ’ κατηγορία η Κ14 και η Κ15». 

Για τις εκλογές της ΕΠΣΜ είπε: «Να μην εγκλωβιστούν. Καμία ΠΑΕ δεν έχει θέση να μπει στα ψηφοδέλτια της Ενωσης. Προτεραιότητα της Ενωσης είναι τα προβλήματα τα δικά μας και για αυτό επέλεξα να μην ασχοληθώ καθόλου». 

Ακόμη είπε: Η Κεντρική Επιτροπή διαιτησίας στα γραφεία της. Μακριά η διαιτησία από την Ενωση.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.