Κιτσάκης: «Περιμένω την ευκαιρία μου στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ»

Χάρης Εμμανουηλίδης12 Σεπτεμβρίου 2023

Τη δική του ευκαιρία από τον Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως περιμένει μέσα από την προσωπική αλλά και ομαδική εξέλιξη, ο Βασίλης Κιτσάκης, με τον νεαρό ακραίο αμυντικό του ΠΑΟΚ Β να βλέπει τον εαυτό του έτοιμο να ''χτυπήσει'' την πόρτα της πρώτης ομάδας.

Ο Γιαννιώτης αμυντικός του ΠΑΟΚ Β που βρίσκεται στον Δικέφαλο εδώ και επτά χρόνια μίλησε στο Metrosport.gr για τα ποδοσφαιρικά του όνειρα, τους στόχους που έχει θέσει τόσο σε προσωπικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο , έφτιαξε ένα... μίνι βιογραφικό του και αναφέρθηκε και στον Λευτέρη Τασιούρα, με τον εσωτερικό ανταγωνισμό τους κάνει... καλύτερους.

  • Με τι προσωπικούς και συλλογικούς στόχους ξεκινάει η χρονιά για εσένα;

«Θα ήθελα να πάρω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ στις πλάτες μου, να μπορέσω να παίξω στη θέση μου στο δεξί άκρο της άμυνας, γιατί πέρσι έπαιζα και σε θέσεις που δεν ήταν οι ''φυσικές'' μου , όπως να έχω και μία προσωπική εξέλιξη μέσα από αυτή τη διαδικασία και τα παιχνίδια. Σαν στόχο έχουμε έναν κοινό ομαδικό στόχο, την υψηλότερη θέση στον πίνακα της βαθμολογίας».

  • Βλέποντας τους συμπαίκτες σου να ανεβαίνουν στην πρώτη ομάδα , πως το βιώνεις περιμένοντας τη δική σου ευκαιρία;

«Η δουλειά που γίνεται με στόχο και το να μπορέσουμε να βρεθούμε στην πρώτη ομάδα, είναι καθημερινή, κάτι τέτοιο συνέβη και αυτές τις ημέρες λόγω των Εθνικών Ομάδων, όπου αρκετά παιδιά ''ανέβηκαν'' στην πρώτη ομάδα, έτσι και εμείς περιμένουμε την ευκαιρία μας για να κληθούμε και να αποδείξουμε το ποιοι είμαστε. Εγώ περιμένω την ευκαιρία μου και δουλεύω καθημερινά, πέρσι είχα ανέβει δύο φορές κάνοντας προπονήσεις με τα παιδιά που ήταν εκτός αποστολής και τώρα περιμένω την ευκαιρία μου όταν αυτή έρθει»

  • Πόσο βοηθάει ο υγιής ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα, όπως συμβαίνει με τον Λευτέρη Τασιούρα;

«Είμαστε μαζί επί σειρά ετών, από την Κ16 και Κ17 αντίστοιχα και πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή προπόνηση και δουλειά, ο ένας βοηθάει τον άλλον να γίνεται καλύτερος. Είμαστε πέντε χρόνια μαζί στην ομάδα και ο ένας βοηθάει τον άλλον να γίνεται καλύτερο».

  • Πως θα παρουσίαζες το ποδοσφαιρικό ''βιογραφικό'' σου;

«Από μικρός είχα πολύ καλές αντοχές για να καλύπτω όλη την πλευρά, αμυντικά είμαι πολύ καλός πιστεύω αλλά θα έλεγα πως έχω ένα θέμα με την τεχνική κατάρτιση, πάνω στο οποίο δουλεύω καθημερινά προσπαθώντας να το βελτιώσω με έξτρα προπονήσεις , όπως και τον τομέα με τις σέντρες και το 1 vs 1. Πιο μικρός έπαιζα στη θέση εξτρέμ ωστόσο μετέπειτα γύρισα πίσω και με βοήθησε αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


    Προτείνουμε
    This page might use cookies if your analytics vendor requires them.