«ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ δεν θέλουν να ακούνε για διακοπή πρωταθλήματος στην SL2...»»

Metrosport Team21 Φεβρουαρίου 2023

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τοποθετήθηκε, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2, μετά τη διακοπή. 

Οπως άφησε να εννοηθεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας θα υπάρξει τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας αλλά αποκλεισμός των ομάδων της Super League 1 από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

Στην αρχική του δήλωση του για το Πρωτάθλημα και με αφορμή το σημερινό Δ.Σ. της διοργανώτριας, είπε: «Ως πρόεδρος της ΕΠΟ θα μιλήσω με τον κ. Αυγενάκη. Οι εκπρόσωποι της SL2 μου είπαν στη συνάντηση που είχαμε ότι 10-15 ομάδες δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν», και συνέχισε αναφορικά με το πρόβλημα (θα χάσουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια οι ομάδες της SL1 αλλά και τιμωρία της Εθνικής Ελλάδας) που υπάρξει σε περίπτωση οριστικής διακοπής της Super League 2, είπε: «Αυτό είναι η κορυφή της πυραμίδας. Όμως θα υπάρξουν προβλήματα γιατί ενώνει την Α’ και την Γ’ κατηγορία. Το πρόβλημα όμως ποιος θα πέσει ποιος θα ανέβει από την Α’ στη Γ’. Δεν έχει γίνει ακόμη συζήτηση με την FIFA για την Super League 2. Μας είχαν πει παλαιότερα από την FIFA όταν υπήρχε θέμα στα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα λόγω του Μητρώου ότι δεν θέλουμε να ακούμε ότι δεν θα παίξουν. Φανταστείτε πόσο δεν θα θέλουν να ακούσουν για την SL2».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.