Κινδυνεύει με απαγόρευση μεταγραφών και αφαίρεση βαθμών η Μάντσεστερ Σίτι λόγω 115 οικονομικών παραβιάσεων

Metrosport Team30 Νοεμβρίου 2023

Το Αγγλικό αθλητικό δικαστήριο καλεί την Μάντσεστερ Σίτι καθώς έχει πραγματοποιήσει 115 παραβιάσεις των οικονομικών κανόνων της Πρέμιερ Λιγκ!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Daily Mail» αναφέρει πως η διοργανώτρια αρχή του Αγγλικού πρωταθλήματος θα “αναμετρηθεί” στις δικαστικές αίθουσες με τους «Πολίτες», οι οποίοι πρέπει να αντικρούσουν τις κατηγορίες στο δικαστήριο που θα γίνει το φθινόπωρο του 2024.

Η Βρετανική εφημερίδα γράφει πως η Premier League έχει στη διάθεση της στοιχεία από την ερεύνα που διεξάγει τα τελευταία πέντε χρόνια (2018-2023). Ενώ πρόκειται για 115 οικονομικές παραβιάσεις οι οποίες έγιναν από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Η Μάντσεστερ Σίτι αν δεν μπορέσει να φέρει κάποιο σημαντικό στοιχείο, θα έρθει αντιμέτωπη με υψηλά χρηματικά πρόστιμα, απαγόρευση μεταγραφών αλλά και αφαίρεση βαθμών.

Αυτό το διάστημα γίνεται η κατάθεση των μαρτύρων, ενώ η ετυμηγορία θα βγει πιθανότατα μέσα στο καλοκαίρι του 2025. Φυσικά τόσο η Premier League όσο και η Σίτι θα έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση της πρωτόδικης απόφασης και πάνε ξανά στις αίθουσες για να δικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι «Πολίτες» είχαν παραπλήσια προβλήματα και στο παρελθόν με το FFP της UEFA και είχαν τιμωρηθεί, όμως το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο (CAS) ανέτρεψε την απόφαση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.