Κίνα: Πάντα επιτέθηκε σε υπάλληλο ζωολογικού κήπου!

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2024

Επίθεση από πάντα δέχθηκε υπάλληλος σε ζωολογικό κήπο στην Κίνα, με την προσπάθεια της να σωθεί να καταγράφεται από κάμερα κλειστού κυκλώματος.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η απίστευτη επίθεση σημειώθηκε το πρωί της 19ης Σεπτεμβρίου σε ζωολογικό κήπο Chongqing στη νοτιοδυτική Κίνα, όταν η υπάλληλος παγιδεύτηκε μέσα στο κλουβί του ζώου. 

Αμέσως, το πάντα, που ονομάζεται Ding Ding, άρχισε να κυνηγάει τη φύλακα μέσα στον περίβολο, όπου τελικά καθηλώθηκε, με αποτέλεσμα να τη δαγκώσει στο χέρι, με εκείνη να συνεχίζει να παλεύει για να το απωθήσει.

Μάλιστα, μάρτυρες της επίθεσης ήταν και οι επισκέπτες του ζωολογικού κήπου, που ακούγονταν να ουρλιάζουν, με την τραυματισμένη γυναίκα, τελικά, να του αποσπά την προσοχή και να τρέχει γρήγορα προς την πόρτα.

Με ανακοίνωσή του, ο ζωολογικός κήπος Chongqing τόνισε ότι υπόσχεται να εφαρμόσει νέα μέτρα ασφαλείας για να αποτρέψει τέτοια περιστατικά στο μέλλον, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει την κατάσταση υγείας της υπαλλήλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.