Κίνα: 6 νεκροί μετά από κατάρρευση περιπτέρου λόγω... κεραυνών!

Metrosport Team12 Αυγούστου 2024

Τραγικό θάνατο βρήκαν 6 άνθρωποι στην ανατολική Κίνα την περασμένη Κυριακή (11/8), μετά από κατάρρευση ενός περιπτέρου, λόγω έντονης κεραυνικής ιδιότητας.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, ο κεραυνός έπληξε περίπτερο, που βρισκόταν στο πάρκο Φανγκμαοσάν στο Τσανγκτσόου, στην επαρχία Τζιανγκσού, με αποτέλεσμα να παγιδευτούν οι 16 επισκέπτες που βρίσκονταν μέσα.

Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο, επιβεβαιώνοντας ότι συνολικά 6 άτομα είχαν χάσει τη ζωή τους, ενώ άλλα 10 αναφέρθηκαν από τις τοπικές αρχές ότι ήταν σε σταθερή κατάσταση.

«Στο επόμενο βήμα, οι σχετικές δημόσιες εγκαταστάσεις θα επιθεωρηθούν διεξοδικά για να διασφαλιστεί η ασφάλεια», μετέδωσε το Xinhua.

Την ίδια ώρα, η Μετεωρολογική Υπηρεσία Changzhou εξέδωσε κίτρινο συναγερμό για έντονες καιρικές συνθήκες το βράδυ της Κυριακής, προειδοποιώντας ότι τμήματα της πόλης θα βιώσουν κεραυνούς και αστραπές, καταιγίδες και ισχυρούς ανέμους, ωριαίες βροχοπτώσεις, οι οποίες θα ξεπερνούν τα 20 χιλιοστά και βραχυπρόθεσμες ισχυρές βροχοπτώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών προέβλεψε την περασμένη Δευτέρα ότι πολλά μέρη της Κίνας διέτρεχαν υψηλό κίνδυνο καταστροφών από πλημμύρες και ότι τον Αύγουστο θα εκδηλωθούν «πιο ακραίες» ισχυρές συγκινήσεις σε περιοχές μεγάλης κλίμακας. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.