Κιλκισιακός: Συνέχεια στις ανανεώσεις

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Μετά την απόκτηση των Αβραμίδη, Μπούκα, Αγαπητού και την ανανέωση συνεργασίας με τους Πιπερτζή, Bαρότση, Ραφαελίδη, Σερταρίδη και Κακουλίδη ο Κιλκισιακός προχώρησε σε ανανέωση συνεργασίας με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές που τον οδήγησαν στη Γ’ Εθνική.

Αναλυτικά:

Ο captain της άκρως πετυχημένης σεζόν που ολοκληρώθηκε ,ο πολύπειρος τερματοφύλακας Αθανασίου Γρηγόριος συνεχίζει στο Κιλκίς. Με την βοήθεια του και την εμπειρία του η ομάδα μας θα έχει ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στις εθνικές κατηγορίες. Γρηγόρη σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα του Συλλόγου μας.

 Μένει και ο Χρήστος Γιατισάκης και οι ιθύνοντες του συλλόγου ανέφεραν: «Συνεχίζει στην ομάδα μας ο νεαρός ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος αθλητής Γιατισάκης Χρήστος. Χρήστο σου ευχόμαστε Υγεία και καλούς δυναμικούς αγώνες με την ιστορική φανέλα του Συλλόγου μας».

Γενική συνέλευση & Αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν για την ομάδα του Κιλκισιακού την Δευτέρα 01 Ιουλίου 2024 και ώρα 19:00-21:00 στα γραφεία του Συλλόγου ( Δημοτική Αγορά 1) για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου και εξελεκτικής επιτροπη .

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.