Κιλκίς-χάντμπολ: Το τουρνουά των βετεράνων που έγινε θεσμός

Χρήστος Νάσκας04 Ιουλίου 2024

Τι κι αν…πρόσθεσαν ακόμη έναν χρόνο στην πλάτη τους. Η διάθεση και η αγάπη παραμένουν αναλλοίωτα για το χάντμπολ και ήταν πιστοί στο ραντεβού τους στο τουρνουά βετεράνων που διοργάνωσε ο ΑΜΣΜ Πόντιοι Κιλκίς 89.

Τέσσερις ομάδες και 50 αθλητές από Δράμα, Μακεδών Θεσσαλονίκης και ομάδες του Κιλκίς βρέθηκαν στο κλειστό γήπεδο του Κιλκίς για να διεκδικήσουν νίκες και πρωτιά αλλά κυρίως να χαρούν και να (ξανα)ευχαριστηθούν το χάντμπολ.

Το τουρνουά διεξάγεται για δεύτερη χρονιά με πρωτοβουλία της ομάδας των Ποντίων Κιλκίς 89 ενώ φέτος υπήρξε μια σημαντική εξέλιξη.

Μπήκε στο καλεντάρι του Δήμου Κιλκίς (Ελευθέρια 2024) και πλέον καθιερώνεται η διεξαγωγή του κάθε Ιούνιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ενδιαφέρον υπήρξε και από ομάδες της Σερβίας, της Αθήνας, της Βέροιας, της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης και τον ΠΑΟΚ, αλλά διάφοροι λόγοι δεν επέτρεψαν στους αθλητές τους να είναι παρόντες στο τουρνουά.

Εννοείται πως είναι καλοδεχούμενοι να συμμετέχουν την επόμενη χρονιά σε ένα τουρνουά που είναι πλέον γιορτή του χάντμπολ και αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους.

Θυμήθηκαν τα παλιά, ραντεβού το 2025


Πόντιοι Κιλκίς, Γυμναστική Ένωση Δράμας και Μακεδών Αμπελοκήπων θυμήθηκαν τα…παλιά δίνοντας έξι αγώνες διάρκειας 2χ15΄ με την ομάδα των Ποντίων Κιλκίς να επικρατεί στον τελικό με αντίπαλο τον ΓΣ Δράμας.

Οι διοργανωτές ήταν και άψογοι οικοδεσπότες αφού φρόντισαν με τον καλύτερο τρόπο τους συμμετέχοντες ενώ ακολούθησε η απονομή των κυπέλλων και η κλήρωση λαχείου.

Μια κλήρωση που είχε ως στόχο την οικονομική στήριξη του τμήματος παμπαίδων ενώ αξίζει να μνημονευτεί και η παρουσία των διαιτητών Παναγιώτη Στεφανίδη, Κώστα Παπαδόπουλου και Βασίλη Παμπορίδη αλλά και της κριτή Αγγελικής Κοσίτζη.

Όλοι έδωσαν ραντεβού για το 2025 με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για χάντμπολ και ωραίες στιγμές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.