Κιλιάν Μπαπέ: Η επίσημη παρουσίαση από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Δημήτρης Μπασμπαρέλας16 Ιουλίου 2024

Ημέρα... Κίλιαν Μπαπέ στη Μαδρίτη. Δείτε LIVE την επίσημη παρουσίασή του από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλωστε, μπορεί τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Euro να κρατούν... καλά στους δρόμους της Ισπανίας, όμως, η πρωτεύουσα σε λιγότερο από δύο ημέρες έχει κι άλλο λόγο να γιορτάσει. Αυτός ακούει στο όνομα του Κιλιάν Μπαπέ, ο οποίος πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης και είναι έτοιμος για την επίσημη παρουσίασή του.

Ο... πρώην Παριζιάνος βρίσκεται, ήδη, στη Μαδρίτη, από νωρίς το πρωί, όπου υποβλήθηκε στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και είναι έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη γιορτή, που έχει στηθεί για την παρουσίασή του.

Φτάνοντας στο ιατρικό κέντρο του προπονητικού των Μαδριλένων τον περίμενε πλήθος ΜΜΕ και φιλάθλων, με την ερώτηση για το «αν έκανε το όνειρό του πραγματικότητα πηγαίνοντας στη Ρεάλ», να βρίσκει μονολεκτική απάντηση με ένα... λακωνικό... «σίγουρα!».

Η συζήτηση, αργότερα, με τον Φλορεντίνο Πέρεθ, οι υπογραφές, αλλά και η... επίδειξη της φανέλας. Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από τα όσα διαδραματίζονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

photo credits: marca



LIVE η επίσημη παρουσίαση του Μπαπέ:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.