Kicker: «Μονομαχία Άιντραχτ-Στουτγάρδης για Κουλιεράκη»

Γιώργος Ζαΐρης23 Ιουνίου 2024

Το θέμα της προοπτικής πώλησης του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη από τον ΠΑΟΚ διατηρείται στο προσκήνιο από γερμανικά μέσα και το kicker του δίνει μία ακόμη διάσταση, αφού εμφανίζει δύο ομάδες της Bundesliga να «μονομαχούν» για να τον κάνουν δικό τους.

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει καταθέσει επίσημες προσφορές προς τον Δικέφαλο τους τελευταίους μήνες όμως σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό, στο «κόλπο» είναι και η Στουτγάρδη, έχοντας μάλιστα και προβάδισμα, αναζητώντας τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο κέντρο της άμυνας της, μετά την αποχώρηση του Ίτο για την Μπάγερν Μονάχου και την επικείμενη πώληση του Άντον στην Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο ΠΑΟΚ ζητάει περίπου 10 εκατομμύρια ευρώ για τον Κρητικό στόπερ, όμως η Άιντραχτ δεν πάει σε αυτό το ποσό, ενώ σημειώνεται πως η χρηματιστηριακή αξία του Έλληνα διεθνή είναι αυτή τη στιγμή έξι εκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα τονίζεται ότι τον περασμένο χειμώνα, ο ΠΑΟΚ μπλόκαρε με σθένος τη μεταγραφή όμως αυτό το καλοκαίρι είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρατήσει τον Κουλιεράκη που μετακομίζει σε κορυφαίο, ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.